Nederlandse Bitcoin-familie blijft de koningsmunt kopen

Hoewel de Bitcoin koers de afgelopen tijd flink gedaald is, blijft de Nederlandse Bitcoin-familie de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie kopen, ondanks het feit dat de waarde van hun portolio sinds november met meer dan $1 miljoen gedaald is, volgens CNBC.

Korte voorgeschiedenis

De wereldberoemde Bitcoin-familie ging in 2017 viraal nadat ze hun bezittingen hadden verkocht om meer crypto te kopen. Didi Taihuttu, de vader/man van het gezin, overtuigde zijn vrouw en kinderen om een ​​grote gok te wagen op de grootste cryptocurrency toen deze nog onder het $1.000-niveau handelde.

Na het opgeven van zijn gezellige levensstijl en het omarmen van Bitcoin (BTC), begon het gezin de wereld rond te reizen en tientallen landen te bezoeken. De cryptocrash van 2018 was echter een grote test voor het geloof in de koningsmunt voor familie Taihuttu, maar ze besloten niet te verkopen. In feite begon de familie meer crypto te kopen. Didi gaf aan dat crypto-sceptici moeten uitzoomen om het grotere geheel te zien.

De Bitcoin-familie koopt de dip

‘S Werelds grootste cryptocurrency heeft sinds november meer dan 72% van zijn waarde verloren sinds zijn recordhoogte van meer dan $69.000. Dit heeft de familie echter niet weerhouden om bij te kopen. Didi gaf aan dat hij 15% van het BTC-bezit van de familie verkocht heeft nadat de prijs van de cryptocurrency eind 2021 onder het niveau van $55.000 daalde.

De Bitcoin-familie is ervan overtuigd dat Bitcoin zich uiteindelijk zal herstellen nadat het vorige maand tot $17.600 was gedaald. Didi gelooft dat de grootste cryptocurrency tegen 2025 naar $140.000 zal kunnen stijgen, en beweerde dat de recente prijsdaling een grote koopkans heeft gecreëerd. Hij zei dan ook het volgende vanuit een strand in Lagos, Portugal:

“Ik koop dagelijks Bitcoin. Voor mij is de les die ik de laatste twee cycli heb geleerd – wanneer de hele wereld in paniek raakt en wanneer iedereen denkt dat Bitcoin zal crashen, zoom ik langzaam uit en koop ik Bitcoin.”

Zijn investeringsstrategie heeft tot nu toe redelijk goed uitgepakt. Taihuttu vertelde CNBC dat zijn portefeuille de afgelopen zes jaar met meer dan 2.000% is gestegen. Hij gaf het volgende aan:

“Langzaam zullen mensen begrijpen dat in Bitcoin zijn en HODLing winstgevender is dan altijd proberen die altcoin te vangen die duizenden keren zal gaan.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!