Coinmerce kondigt samenwerking aan met Michaël van de Poppe

Het populaire cryptocurrency-platform Coinmerce heeft zojuist een samenwerking aangekondigd met één van de populairste cryptocurrency-handelaren Michaël van de Poppe. Het doel van de samenwerking met Van de Poppe en zijn bedrijf, Eight Global, is om de populariteit en de kennis van cryptocurrencies te vergroten.

“Eight Global en Coinmerce zijn vergelijkbaar”

Jullie hebben de naam Michaël van de Poppe wellicht al wel eens lang zien komen op de website. De inmiddels cryptocurrency-veteraan uit Nederland is bekend geworden door content te creëren op Twitter en YouTube. Inmiddels heeft de populaire handelaar ruim 600.000 volgers op Twitter en 150.000 abonnees op YouTube. In 2020 richtte hij Eight Global op, waar hij als CEO samen met vijftien medewerkers mensen helpt met het op orde brengen van persoonlijke financiën. Van de Poppe noemde de nieuwe stap dan ook een versterking, en ging verder met:

“Wij zijn blij om een samenwerking aan te mogen gaan met Coinmerce. Eight Global is altijd op zoek naar sterke partners om onze eigen brand te versterken en konden hierin een mooie aansluiting vinden met Coinmerce. Coinmerce en Eight Global zijn vergelijkbaar, sterke teams met grote plannen voor de toekomst en met deze samenwerking willen wij ervoor zorgen dat beide partijen toekomstgericht kunnen gaan bouwen.”

Samen kennisdeling naar een hoger niveau tillen

Het cryptocurrency-platform Coinmerce is tevens een gevestigde naam in de markt. Het bedrijf is sinds 2017 bezig met het toegankelijk maken van cryptocurrencies. Het bedrijf is opgericht als een waar familiebedrijf, door de twee broers Nick en Luc Smits van Oyen. Daarnaast was Coinmerce in 2020 één van de eerste crypto platformen met een goedkeuring van De Nederlandsche Bank en opende het jaar daarop de allereerste cryptowinkel in Nederland. Het bedrijf concentreert zich voornamelijk op het eenvoudig kopen en verkopen van 200 verschillende cryptocurrencies. Tevens biedt Coinmerce het grootste aanbod van munten om te staken of earnen.

Zoals gezegd is het belangrijkste doel van de samenwerking om de kennis met betrekking tot cryptocurrencies bij de gebruikers te vergroten. Dit is iets waar beide bedrijven zich eerder los van elkaar ook al voor inzette, vandaar dat de nieuwe samenwerking logisch te noemen is. Christiaan Jimmink, Head of Marketing bij Coinmerce, gaf het volgende aan:

“We zijn ontzettend trots om een samenwerking aan te gaan met een toonaangevende naam binnen de industrie. Samen met Michaël en Eight Global kunnen wij educatie en kennisdeling naar een hoger niveau tillen binnen de cryptowereld.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!