Bitcoin

Deze factoren kunnen de Bitcoin koers flink beïnvloeden, aldus analist

De gastheer van het veel gevolgde YouTube-kanaal, InvestAnswers, identificeerde in een recente video verschillende factoren een groot effect zouden kunnen hebben op de Bitcoin koers. Zo gaf hij aan dat de prijs van BTC verder zou kunnen dalen als Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, besluit de Bitcoin-holdings van het bedrijf te verkopen.

Hij gaf tevens aan dat een mogelijke ineenstorting van stablecoin Tether (USDT) en de recente problemen bij crypto-hedgefonds Three Arrows Capital zouden kunnen bijdragen aan verdere capitulatie in BTC. Hij zei het volgende:

“Factoren voor een prijs tot $10.000, niet onder de $20.000, maar dat is hoe je het ook wilt zien: ik geloof dat het een Michael Saylor kan zijn die Bitcoin verkoopt of een vervelende margestorting, maar we weten dat dit ook allemaal FUD is … Tether-implosie. Daar wordt al meer dan een jaar over gesproken.

De liquidatie van Three Arrows Capital vindt plaats. Dat kan vervelend zijn. Ze hadden $18 miljard aan activa. Nu hebben ze blijkbaar $2,4 miljard, dus dat zal veel crypto-activa wegvagen […]

Het is waar dat Three Arrows Capital een heleboel activa heeft zoals Avalanche, Solana, enzovoort. Misschien kan dat een grote puinhoop veroorzaken. Dat kan een vervelende domper zijn voor sommige van deze activa, we weten nog niet precies wat ze bevatten.

Nummer vier zou een nucleaire oorlog zijn en nummer vijf zou Tesla verkopen. Zo rangschik ik ze.”

De analist was echter niet geheel negatief in zijn video. Hij gaf namelijk ook aan dat drie gebeurtenissen de Bitcoin koers zouden kunnen opdrijven. Hij beschreef het als volgt:

“In termen van factoren voor winst: een spot-ETF [exchange-traded fund] die wordt goedgekeurd in de Verenigde Staten, dat zou kunnen helpen. Een grote schatkist, d.w.z. een groot bedrijf dat Bitcoin koopt en op de balans zet, een goed moment om te kopen voor schatkistpapier, en misschien een nieuw soeverein land, dus dat zijn enkele van de dingen die ik zie.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN