Wat doet de bearmarkt met altcoins, zoals Cardano, Ethereum en Solana?


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bearmarkten kunnen genadeloos zijn. Na de bullmarkt van 2017 hebben wij ook de bearmarkt van 2018 t/m 2020 meegemaakt en dat waren geen prettige tijden. Met name toen de zogenaamde ‘eeuwige 6k support’ het begaf, de prijs in een vrije val raakte en zelfs de $3.156 aantikte was het sentiment enorm beroerd en keek men eerder naar sub $1.000 targets dan omhoog. Er vonden talloze hacks plaats, exchanges en andere grote partijen die met bosjes tegelijk omvielen. Wellicht dat de naam Cryptopia of Cryptobridge je nog iets zegt. Kortom, het was moeilijk om de situatie positief in te zien. In deze video neem ik je mee hoe het de altcoins verging in deze fase van de markt en hoe cyclusvorming eruit ziet, zodat je weet wat je kan verwachten in de huidige slechte marktcondities en waar je op voorbereid moet zijn. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.