BREEKT Bitcoin de $20.000 of niet?! Blijft Vechain dalen?


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin (BTC) nadert de key zone rond de $20.000. Gaan we de zone vasthouden of breken we er keihard doorheen? Verder bespreken we meerdere actualiteiten én gaan we kijken naar analyses van Vechain, de SP500 en de dollar. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.