NFT2METAVERSE: Een project van Nederlandse bodem met wereld potentie!

Investment case: Nieuwe NFT Marktplaats, met een eigen NFT die recht geeft op 40% van de winst op het platform. Of je nu voor het eerst in NFTs belegt of al veel ervaring hebt; kijk hier eens naar. Want dit is een hele unieke propositie (zie de whitepaper voor meer informatie). In ’t kort:

• Private Sale uitverkocht onder enkel Nederlandse en Belgische investeerders.
• Maximaal 5999 NFTs (dus een zeer select groepje) worden verkocht in een unieke Pre Sale die begint op 10 juni!
• Iedere NFT geeft recht op winstdeling. 40% van de winst wordt gedistribueerd naar de NFT-holders.
• NFT kost 0,15 ETH per stuk en (Public sale ETH 0.20)

Het project, NFT2METAVERSE, is een uniek project van Nederlandse bodem. De NFTs zijn gemaakt door topdesigner Tim Bakker, die al heeft gewerkt met grote merken zoals BMW, Audi, Porsche, & Eurovision Song Festival.

Onze visie:

De Metaverse is de volgende stap in internet. Het fysieke leven en het digitale leven zullen steeds meer met elkaar verstrengeld raken. Hierdoor neemt de vraag naar digitale producten, die gebruikt kunnen worden in de metaverse fors toe. Onze marktplaats sluit daar perfect op aan en zal designers helpen deze items te verkopen en klanten helpen door ze zeer eenvoudig de items te laten gebruiken.

Onze missie:

Onze missie is om de razendsnelle groei van de metaverse te ondersteunen met onze tool, waarbij we alles op alles gaan zetten om de OpenSea van de metaverse worden!

Het platform:

NFT2METAVERSE wordt een platform waarmee designers eenvoudig en snel hun digitale producten in de metaverse kunnen vermarkten. Met NFT2METAVERSE nemen wij de designers veel werk uit handen. Zo hebben de designers bij ons geen omkijken naar het opzetten van smart-contracten, minten (van het unieke product), het plaatsen in de metaverse, overdragen naar de koper, het aantrekken van de consumenten en administratieve rompslomp. Dankzij NFT2METAVERSE heeft een designer met dat soort werkzaamheden niets te maken en wordt verkopen een kwestie van een paar keer klikken.

Wat kan je met deze NFT’s?

Naast een profielfoto, een 3D-character in de Metaverse (want deze NFTs zijn al Metaverse-ready) en natuurlijk gewoon genieten van de kunst, heb je ook daadwerkelijke utility:

• Iedere NFT geeft recht op een stukje winstdeling uit een nieuwe NFT-marktplaats die momenteel wordt ontwikkeld;
• Je krijgt toegang tot een exclusieve club Embassy in The Sandbox (een van de meest populaire Metaverses van dit moment);
• Maandelijkse winstuitkeringen (40% van de winst wordt onder NFT-holders verdeeld);

Zie hieronder de inkomstenbronnen van NFT2METAVERSE.

De passieve inkomsten ontvangen beleggers straks maandelijks, automatisch, in hun wallet. Beleggers ontvangen dit in Ethereum of een stablecoin.

Mensen die interesse hebben, kunnen op de NFT2METAVERSE website kijken. Dat is een speciale pagina voor de Pre Sale en daar vind je de informatie. Natuurlijk kan je ook via de website contact opnemen, mochten er vragen zijn.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!