Binance verloor $1,6 miljard met zijn investering in LUNA

Changpeng Zhao, CEO van Binance, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf in 2018 in Terra (LUNA) heeft geïnvesteerd als onderdeel van een investering van Binance Labs, op dat moment ter waarde van $3 miljoen.

In een recent interview met Fortune verklaarde de CEO van Binance dat hij enkele LUNA-munten ontving in cryptocurrency-retour, die werden bewaard op een portemonnee-adres dat openbaar werd gemaakt en onaangeroerd bleef, voor ongeveer 50 miljoen LUNA. De CEO van Binance voegde toe:

“Maar we hebben geen geld verdiend. Zelfs vandaag hebben we in theorie zo’n $1,6 miljard aan investeringen vanaf de top verloren, en dat is oké.”

De onthulling komt in de nasleep van recente zorgen toen investeerders vroegen of Binance profiteerde van de ondergang van het Terra-ecosysteem, evenals of CZ communiceerde met Terra mede-oprichter, Do Kwon, terwijl de gebeurtenissen zich ontvouwden.

De implosie van het originele Terra-ecosysteem stuurde schokgolven door de cryptowereld, waarbij grote cryptocurrency-beurzen onder vuur kwamen te liggen vanwege het in de eerste plaats vermelden van de mislukte stablecoin en token. Binance kreeg kritiek na het aankondigen van ondersteuning voor Terra 2.0, de nieuwe LUNA-valuta, en deelname aan de airdrop.