CryptoCoinTalk: Bitcoin koers heeft nog steeds geen kant gekozen

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Op het moment van schrijven staat Bitcoin op $30.190 en dat is een vergelijkbare prijs als waar Bitcoin op 10 mei ook stond. We zijn nu dus een week of 3 verder en in feite is er dus weinig gebeurd. De Bitcoin koers heeft wederom een nieuwe fase van consolideren ingezet, iets wat ook vrij herkenbaar is bij Bitcoin. Sterke beweging, consolidatie, sterke beweging, consolidatie, etc. Dit doet Bitcoin in feite altijd. Wat zijn nu belangrijke levels om in de gaten te houden en wat zijn de verschillende scenario’s? Je leest het in de update van vandaag!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek

De weekgrafiek is onveranderd. De low op $28.778 wordt nog altijd keurig verdedigd en we bewegen er dus nog altijd boven. Zo lang we er geen wekelijkse candle closes onder krijgen mogen we voorzichtig blijven hopen op iets van korte en middentermijn bullish prijsactie. Mogelijk kunnen we zelfs de $37.000 regionen gaan opzoeken. Mochten we wél onder de $28.778 op de weekgrafiek gaan sluiten houden we rekening met serieuze dalingen omlaag, richting de $24.000 regionen en mogelijk zelfs onder de $20.000.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Op de daggrafiek lijken we momenteel in een nieuw gevormde range te bewegen. De onderkant ligt op $26.536 en de bovenkant op $32.665. Op de extremen van de range is het altijd het meest interessant om naar trades te kijken, dus dat zijn super belangrijke prijsgebieden om in kaart te brengen. Verder hebben we nog een verloren low op $32.906 liggen. Mochten we dat terugclaimen kunnen we een beweging richting de $37.000 regionen verwachten.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, De macro trend is omlaag, maar de prijs ligt nog altijd netjes op de macro range low. Bitcoin heeft op dit moment geen duidelijke kant gekozen en dus zijn wij nog altijd relatief conservatief met trades. Vooral kapitaalbescherming is belangrijk in situaties waarin er geen duidelijke marktrichting zichtbaar is.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!