Ethereum koers

Bodems van Bitcoin en altcoins kunnen verschillen, aldus analist

In 2021 vertoonde de bull-run een gediversifieerde trend van stijgende prijzen van Bitcoin en het verpletteren van de all-time high. Dit werd gevolgd door een stijging van de meeste altcoins, waarbij de bull-run van sommige altcoins een altseason voedde. Momenteel is het echter niet hetzelfde als toen. Dit komt doordat de prijzen van de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie consolideren aan de onderkant, wat doorgaans niet het juiste moment is om altcoins te verzamelen.

In het recente verleden hebben de Bitcoin-prijzen de bodem bereikt rond de $26.700 en schommelen sindsdien rond dezelfde niveaus. Daarnaast is elke poging om $30.000 te herwinnen tot nu toe tevergeefs gebleken. Tegelijkertijd worden altcoins zwakker en zwakker, aangezien altcoins met een daling van 2% -3% in BTC-prijs hard met meer dan 8% tot 10% daalt. Mocht Bitcoin zijn consolidatie handhaven, kan dit worden geïnterpreteerd dat de bodem nog getest moet worden.

Het is daarom belangrijk dat handelaren voorzichtig zijn in een onzekere omgeving en niet all-in gaan op altcoins. Ook al heeft de prijs van BTC een dieptepunt bereikt. Een populaire analist gelooft dat deze bodem er anders uit zal zien dan de vorige keer die meer pijn zou kunnen veroorzaken.

Bron: Twitter


De bovenstaande analist is van mening dat de altcoins op het punt staan te worden verpletterd en daarom kunnen handelaren zware verliezen lijden. Deze cyclus zal naar verwachting de activa maximaal uitpersen, niet vergevingsgezind. En daarom is de bodem hier misschien niet vanwege de BTC-bodem of ETH-bodem, maar de nettowaarde-bodem.

Men kan daarom in deze cyclus verwachten dat de prijs van Bitcoin (BTC) hard zal dalen en dat altcoins kunnen blijven dumpen. Het totale vermogen zou ook kunnen verdrinken is het zinkende schip. De markten kunnen echter worden geconfronteerd met liquiditeitsproblemen die de markten naar de bodem kunnen stuwen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN