Bitcoin daling

Cryptomarkt zal bearmarkt van 2018 herhalen, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Altcoin Sherpa heeft recentelijk aan zijn ruim 175.000 volgers op Twitter aangegeven dat de cryptomarkt 2018 zou kunnen kopiëren. Hij zei dat dit jaar “heel goed” een herhaling van 2018 zou kunnen worden met een paar verschillen met betrekking tot infrastructuur en diversiteit aan digitale activa. Hij tweette het volgende:

“2022 zou er heel goed uit kunnen zien als 2018, gezien de hoeveelheid tijd die we kunnen besteden met rond sukkelen. Ik denk wel dat de markt tegenwoordig volwassener is dan vroeger. De algemene marktstructuur voor handel is beter + DEXes [gedecentraliseerde beurzen] + NFT’s [non-fungible tokens] + gaming + nieuwe bruikbare ketens.”

Volgens Altcoin Sherpa had Bitcoin (BTC) in 2018 336 dagen nodig om een ​​bodem te bereiken, na een hoogtepunt van 2017, terwijl altcoins er langer over deden. Hij zei verder dat sinds Bitcoin in november 2021 het hoogste punt ooit bereikte, er ongeveer 189 dagen zijn verstreken, of ongeveer de helft van de tijd die het de vorige keer nodig had. Hij zei het volgende:

“BTC: Een ding dat in 2018 zo slecht was, was de hoeveelheid tijd die nodig was om de bodem te bereiken; we zijn nu ongeveer halverwege. Als je altcoin/BTC-paren meetelt, was het zelfs nog langer. 2019 was shit voor veel van hen (alt/BTC-paren waren toen populairder).”

De pseudonieme cryptocurrency-analist gaf tot slot dat Bitcoin met meer dan 15% kon stijgen ten opzichte van het huidige niveau voordat het verder gaat dalen. Hij sloot af met:

“Zoiets zou voor mij logisch zijn; meer mensen worden bullish op de bearish hertest van $35.000 – $40.000 en dan prijsverlaging lager.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN