Cardano-oprichter zegt dat hysterie rond marktcrash overtrokken is

De oprichter van Cardano (ADA), Charles Hoskinson, heeft in een nieuwe video-update aangegeven dat grote correcties routinematige onderdelen zijn van de crypto-industrie en dat de hysterie rond de laatste marktcrash overtrokken is.

Hoskinson ging verder stellen dat doorgewinterde beleggers onaangedaan lijken te zijn door de meest recente scherpe neergang van de markt, aangezien ze in het verleden correcties van vergelijkbare omvang hebben gezien, terwijl nieuwere beleggers op de paniekknop drukken. Hij zei het volgende:

“Ik ben nu bijna tien jaar in deze ruimte, en ik herinner me Bitcoin voordat het een $1 was, en toen omhoog ging naar $30, dan naar $4, dan naar $250, dan naar $80, dan naar $1.200, dan naar beneden weer naar $250, dan naar $20.000, dan naar $4.000, dan naar $64.000 …

En waar ik ook ga en wat ik ook doe, het verbaast me altijd dat de houding constant rijmt. Dus de oude garde, niets houdt ons meer tegen. We hebben alles twee keer gezien, om er zeker van te zijn dat we niets hebben gemist.

De nieuwe mensen, op het moment dat er iets gebeurt, zoals bijvoorbeeld de ineenstorting van een stablecoin of de ineenstorting van Bitconnect, of dit soort dingen, dan zeggen ze ‘oh mijn god, dit is het einde van crypto. Alles is voorbij, we gaan allemaal dood, de markten zijn voorbij, de droom is weg.’”

Hoskinson ging verder met het “verwelkomen” van nieuwkomers in de nieuwste crypto-winter, en zei dat het weken tot maanden kan duren voordat de industrie een bodem heeft gevonden voordat ze gestaag omhoog klimt. Hij sloot af met:

“Als dit je eerste crypto-winter is, welkom. Heb er veel meegemaakt sinds 2011 en ze slaan altijd aan als een koud ijsbad. We zitten in de paniek, bloed op straat fase. Het verdwijnt in weken tot maanden als een bodem wordt gevonden. Dan een lange klim op een ladder.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!