Altcoin analyse

Novogratz waarschuwt voor “zeer schokkerige, volatiele” cryptomarkten

De CEO van de digitale vermogensbeheerder Galaxy Digital, Mike Novogratz, heeft in de Q1-beleggersoproep aangegeven dat hij niet denkt dat de cryptomarkten snel zullen herstellen. Hij zei dat, hoewel de toegenomen acceptatie door traditionele financiële bedrijven hem optimistisch heeft gehouden over de crypto-ruimte in het algemeen, hij is niet optimistisch over de komende kwartalen. Hij gaf het onderstaande aan:

“Crypto handelt waarschijnlijk gecorreleerd aan de NASDAQ totdat we een nieuw evenwicht bereiken … Mijn instinct is dat er nog wat meer schade moet worden aangericht, en dat zal de komende kwartalen in een zeer schokkerige, volatiele en moeilijke markt handelen voordat mensen wat krijgen gevoel dat we in evenwicht zijn. Op dat moment ben ik eigenlijk best optimistisch.”

Deze week kondigde Galaxy Digital een netto alomvattend verlies aan van $111,7 miljoen in het eerste kwartaal als gevolg van de grote prijsdalingen in de cryptomarkten. Het bedrijf won in dezelfde periode vorig jaar $858,2 miljoen. Novogratz zei echter dat Galaxy Digital ondanks de turbulentie sterk blijft:

“Galaxy liet opnieuw een sterk kwartaal zien tegen de achtergrond van prijsdalingen van digitale activa, en ik ben trots om de duurzaamheid en aanhoudende winstgevendheid van onze operationele bedrijfsonderdelen te zien, inclusief recordbijdragen van onze segmenten Investment Banking en Mining.”

Novogratz voorspelde tot slot dat de Bitcoin koers ongeveer $30.000 zal houden, terwijl de Ethereum koers het $2000-niveau zal houden. Bitcoin handelt op $30.900 op het moment van schrijven en Ethereum staat momenteel op ongeveer $2.260.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN