Crypto Nieuws

Cryptohandelaren met 20 jaar ervaring gebruiken deze handelsstrategieën

Naarmate de cryptomarkt welvarender wordt, komen er steeds meer mensen op de markt, en er zijn verschillende meningen over investeren in cryptocurrencies. Credible, een pseudoniem analist, zegt tegen zijn 319.500 Twitter-volgers dat Bitcoin op het punt staat om boven de $130.000 te stijgen, terwijl Kevin Zhou, hoofdhandelaar van Galois Capital, benadrukte dat mensen verstandig moeten zijn. Het is normaal dat verschillende mensen verschillende meningen hebben. Hier zijn enkele suggesties over beleggen in cryptocurrency door een handelaar met 20 jaar handelservaring.

Stap in het echte veld en leer meer over candlesticks

De enige manier om te leren handelen is door in contact te komen met de realiteit. U kunt niet leren om cryptocurrency te verhandelen door artikelen te lezen en niets anders te doen. De eerste stap is dus om een ​​account te openen bij een crypto-beurs en zorgvuldig te kijken hoe alles daar werkt. Om als beginner een rekening te openen op een cryptocurrency exchange, kun je beginnen met Bexplus: een gebruiksvriendelijke exchange.

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage futures-handel biedt op verschillende handelsparen – BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP, enz. De platforminterface is eenvoudig en handig om de trend van candlegrafieken nauwkeurig te volgen.

Geef jezelf een platform om volledig te simuleren en te experimenteren

Een transactie aangaan zonder de regels te kennen, kan u veel geld kosten. Een paar keer besteden aan het begrijpen van de regels van de handel is noodzakelijk. Het unieke demo-account van Bexplus met 10 aanvulbare Bitcoin stelt beginners in staat om hun beleggingsportefeuilles te oefenen, de markt te leren analyseren en de toolkit met het demo-account te gebruiken. Alles kan worden bereikt in het demo-account. U kunt de regels van de cryptomarkt sneller onder de knie krijgen in het demo-account. Van de crypto-beginner tot de veteraan, het demo-account kan je een handje helpen.

Houd de markt en andere uitstekende handelaren in de gaten

Je hebt de cryptocurrency van je keuze gekocht en bent nu klaar om er winst uit te halen. Nu hoef je alleen nog maar de koersbewegingen in de gaten te houden, zodat je er op tijd van kunt profiteren. Abonneren op vertrouwde nieuwsbronnen zoals cryptobenelux.com om jezelf op de hoogte te houden van het laatste cryptonieuws. Tegelijkertijd, voor elke nieuwe handelaar die de markt betreedt, als er een goed functionerende en winstgevende “gids” is om voorop te lopen, zal het heel gemakkelijk zijn om geld te verdienen.

De “Copy Trading” van Bexplus zal zeker een goede hulp zijn. In Copy Trading kan het systeem u helpen automatisch de transacties van andere uitstekende handelaren te kopiëren. U kunt ook de grootte van de kopieeropdracht aanpassen, het take-profit- en stoploss-bereik instellen en de kopieeropdracht op elk gewenst moment volgens uw eigen situatie beëindigen. Het platform heeft een strikt screeningmechanisme voor uitstekende handelaren. U kunt de handelaren kiezen die u wilt volgen op basis van het aantal volgers en hun winstgevendheid. Het platform zorgt ervoor dat u het meeste uit uw winst haalt.

Verdien passief inkomen in markten met hoge volatiliteit

Passief inkomen is vooral belangrijk in markten met hoge volatiliteit. Door uw geld op een veilige plaats te bewaren, kunt u de volatiliteit vermijden en rendement behalen. Bexplus BTC Wallet biedt een veilige haven om uw bitcoin op te slaan. Bovendien is de jaarlijkse rente van 21% die door de portemonnee wordt aangeboden ook aantrekkelijk. En de portemonnee die toegang tot meerdere handtekeningen gebruikt, helpt ervoor te zorgen dat uw activa veilig zijn. Geen KYC, waardoor handelaren ook maximale privacy hebben.

Investeer nooit meer dan u kunt verliezen

Vergeet niet om een ​​kleine hoeveelheid kapitaal te investeren, de take-profit- en stop-loss-prijzen vast te stellen en het risico te beheersen. Het is belangrijk om uw risicotolerantie te bepalen en alleen geld te beleggen dat u zich kunt veroorloven om te verliezen. Voor kleine beleggers kunt u ook een tool kiezen om uw winst te maximaliseren: Futures Trading met 100 Leverage.

Hefboomwerking is het bedrag waarmee u uw positie tijdens het handelen kunt vermenigvuldigen. Met de 100x hefboomwerking van Bexplus kunt u een positie van $100 openen met $1 en handelen met die $100. Ervan uitgaande dat we 1 BTC gebruiken om een ​​long contract te openen wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $ 40.000. Een dag later steeg de prijs van Bitcoin tot $42.000. De winst is ($42.000 – $40.000) * 100 BTC/$42.000 *100% ≈ 4.76 BTC, wat de ROI 476% maakt.

U moet weten dat het gebruik van een hefboom u snel kan verdubbelen, maar u kunt ook snel geld verliezen als u de verkeerde richting kiest. Zorg er dus voor dat u een stop loss instelt bij het gebruik van een hefboom. Als u een beginner bent, moet u dit testen op een demo-account. Bexplus biedt 10 gratis accounts die erg vriendelijk zijn voor nieuwkomers. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het demo-account gebruiken voor risicovrije handel en het testen van uw handelsstrategie.

Ondertussen zou met de 100% depositbonus van Bexplus de initiële investering van de handelaren worden verdubbeld (1 BTC = 2 BTC), evenals de winst. Neem het bovenstaande voorbeeld, de winst wordt verdubbeld tot 4,76 BTC *2 = 9,52 BTC, met een ROI van 952%.

Bexplus is ontworpen als een klantgericht platform. Elke handelaar, ongeacht nieuwkomers of veteranen, kan van zijn tijd genieten en zijn winst verdienen. KLIK HIER om je nu te registreren, winst te maken met tophandelaren en geniet van 100% bonus!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN