Bitcoin koers

Near Protocol klaar voor een rally volgens Coin Bureau

De host van Coin Bureau, Guy, heeft in een nieuwe video gekeken naar Near Protocol (NEAR) en kwam tot de conclusie dat het klaar is voor een rally. Dit komt omdat de on-chain statistieken wijzen op een enorme vraag naar het gedecentraliseerde applicatieplatform. Guy vertelde zijn YouTube-abonnees dat het aantal transacties dat dagelijks plaatsvindt en projecten die voortbouwen op NEAE sinds december 2021 meer dan verdubbeld zijn. Dit is potentieel lucratief nieuws voor de marktkapitalisatie van NEAR. Ook vermelde Guy dat het aantal unieke wallet-adressen en de totale vergrendelde waarde op het protocol een indrukwekkende groei hebben doorgemaakt. Guy Vertelde:

“Het beste deel is dat de marktkapitalisatie van Near Protocol nog steeds in het middensegment ligt, wat betekent dat het nog steeds veel ruimte heeft om te groeien. Om de zaken in perspectief te plaatsen, zou NEAR in prijs moeten verdrievoudigen voor Near Protocol om de top tien te kraken en ik denk dat dat een redelijk doel is als we geen bearmarkt betreden. “

Guy heeft daarnaast aangegeven dat er mogelijkheid bestaat dat NEAR protocol in de toekomst een top 10 activa kan worden op basis van marktkapitalisatie. Hij gaf echter wel aan dat dit afhankelijk is van de komende mijlpalen. De belangrijkste mijlpaal in de roadmap van de cryptocurrency is het resharding. Hierdoor kan de blockchain automatisch worden geschaald naarmate de vraag toe- of afneemt. Guy zei:

“Ik herhaal gewoon wat volgens mij de belangrijkste van de mijlpalen is die in de roadmap worden genoemd en dat is dynamische resharding, die naar verwachting voor het einde van het jaar zal worden geïmplementeerd. Dynamische resharding maakt het mogelijk voor Near Protocol om automatisch shards te maken en te vernietigen op basis van de vraag naar zijn blockchain. De eenvoudige verklaring is dat een shard automatisch in tweeën splitst wanneer te veel mensen het gebruiken en shards zonder veel gebruikers automatisch samenvoegen, zodat validators geen bronnen verspillen en onnodige scherven beveiligen. In theorie zal dynamische resharding Near Protocol oneindig schaalbaar maken.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN