CryptoCoinTalk: Bitcoin koers op weg richting de $44.500

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

We zien momenteel sterke bullish bewegingen in de markt op de Bitcoin koers en dit was echt noodzakelijk om het bullishe scenario in stand te houden. Vooralsnog ziet het er goed uit en kijken we nog steeds omhoog. Hoe dit zit en wat de levels zijn om in de gaten te houden, lees snel verder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek

Het weekbeeld blijft relatief onveranderd. We houden de higher low vast en dat is het enige wat we graag wilden zien na het afwijzen van de wekelijkse supply op de $50.775-$46.502. Mochten we nu de higher low vast kunnen houden kunnen we opnieuw een test verwachten van de wekelijkse supply en een breakout daarboven lijkt dan wel een serieus scenario. Mochten we de higher low op de $37.155 verliezen kan het vrij snel heel lelijk worden en dat is dan ook het moment dat scenario 1 geïnvalideerd wordt (zie bijgevoegde grafiek) en dat scenario 2 het meest voor de hand liggend lijkt. Zo lang we de higher low wel vasthouden kunnen we een verdere stijging omhoog verwachten. Bij een wekelijkse candle close boven de $50.775 houden wij serieus rekening met nieuwe all time high prijzen voor de Bitcoin koers.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Als we een tijdsframe lager gaan kijken zien we op de daggrafiek dat de Bitcoin koers nog altijd omhoog aan het trenden is. De prijs maakt higher highs en higher lows en dat is een bullish fenomeen. Verder hebben we een zogenaamd ‘swing failure pattern’ of SFP gevormd op de dagelijkse demand op $39.671-$37.762) en is de trend omhoog verder in gang gezet. Momenteel zit de prijs tegen dagelijkse supply aan op de $42.800-$42.147 en een eventuele korte pullback zou vanaf hier niet zo gek zijn. Al met al verwachten wij dat de prijs verder omhoog gaat bewegen en is de $44.500 het volgende serieuze prijstarget waar wij naar kijken. Mochten we de higher low verliezen ($39.671-$37.762) kan dat bullishe scenario dus wel van tafel, dus houd die zone goed in de gaten.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er prima uit. Wij kijken (met of zonder kleine pullback) nog altijd naar een verdere stijging omhoog, mits de higher low op $39.671-$37.762 wordt vastgehouden.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!