Binance opnamelimiet

Gulf Energy investeert in Binance US en BNB

Thailand’s Gulf Energy Development Public Company Ltd. heeft aangekondigd dat het een aanzienlijke investering heeft gedaan in het Amerikaanse filiaal van de toonaangevende cryptocurrency-beurs, Binance, ook wel bekend als Binance US.

Volgens een regelgevende aanvraag bij de Thailand Stock Exchange, heeft het in Thailand gevestigde energiebedrijf onthuld dat het geïnvesteerd heeft in “Series Seed Preferred Stock” via zijn volledige dochteronderneming, Gulf International Investments Limited. De activa zijn uitgegeven door BAM Trading Services Inc., de exploitant van Binance US.

In een afzonderlijke regelgevende aanvraag onthulde Gulf Energy ook dat het een niet nader genoemd bedrag had geïnvesteerd in BNB, de native cryptocurrency van het BNB Chain-ecosysteem, via een aangewezen dochteronderneming die het had opgericht om te investeren in cryptocurrency.

Het bedrijf merkte op dat zijn samenwerking met Binance meer ruimte zal creëren om de digitale activa-industrie te verkennen en de reikwijdte van zijn investeringen uit te breiden. Het ging verder met:

“Het bedrijf is van mening dat deze samenwerking op meerdere niveaus met Binance, de wereldleider op het gebied van blockchain-infrastructuurtechnologie, in lijn is met het doel van het bedrijf om de leider te zijn in digitale infrastructuur, terwijl het bedrijf verdere mogelijkheden biedt om uit te breiden naar andere digitale activa- gerelateerde initiatieven in de toekomst.”

Binance en Gulf Energy zetten stappen om licenties te verkrijgen in Thailand

Zoals eerder aangegeven is de samenwerking tussen Binance en Gulf Energy al in januari 2022 begonnen. Beide bedrijven hebben nu een joint venture gevormd, voornamelijk om een ​​platform voor de uitwisseling van digitale activa in Thailand op te zetten.

Gulf Energy wees erop dat zijn joint venture met Binance zal aandringen op een licentie van de financiële toezichthouder van het land om zijn cryptocurrency-beurs te runnen, naast andere licenties met de relevante instanties.

Binance heeft geprobeerd zich te vestigen op de Thaise markt voor digitale activa, maar zijn inspanningen zijn beperkt vanwege de strikte wettelijke vereisten die zijn opgelegd door de financiële toezichthouders van het land.

De beurs had eerder problemen met de Thaise Securities and Exchange Commission (SEC) nadat de toezichthouder een strafrechtelijke klacht had ingediend tegen Binance voor het aanbieden van zijn diensten aan Thaise inwoners zonder vergunning. Vandaar dat de beurs hoopt gebruik te kunnen maken van de kennis en het imago van Gulf Energy om een lokale beurs op te kunnen zetten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN