Moonbirds hebben een ongekend volume in de NFT-markt

Gisteren is het langverwachte NFT-project van het PROOF Collective in de virtuele schappen beland. De NFT, getiteld Moonbirds, geeft de houder toegang tot exclusieve voordelen en aankomende drops binnen het PROOF ecosysteem. Als PROOF’s eerste NFT collectie, is het team toegewijd aan het bieden van enorme waarde voor hun gemeenschap in de echte wereld en in de metaverse.

MoonBirds NFT bij PROOF

Als een van de meest gewilde NFT collecties dit jaar, biedt elke NFT waarde ver buiten zijn eigenzinnige gevederde metgezel, en geeft de houders toegang tot beloningen exclusief voor de MoonBird gemeenschap. Bovendien fungeert elke MoonBird als sleutel voor de houder om toegang te krijgen tot de PROOF collective’s private discord. Waar houders de vruchten zullen plukken van verdere aankomende beloningen binnen de PROOF gemeenschap. Bovendien krijgen Moonbird houders als eerste toegang tot PROOF’s aankomende metaverse “Project Highrise” in de nabije toekomst.

Moonbirds hoge mintprijs van 2,5 ETH veroorzaakte gemengde emoties omdat veel gebruikers de prijs moeilijk te rechtvaardigen vonden. Echter, met een huidige bodemprijs rustend boven 11,9, heeft de collectie meer dan 41k in handelsvolume bereikt op OpenSea. Bovendien staat het op nummer één in de 7-daagse grafiek van OpenSea en op nummer twee in de maand.

Voordelen van Nesting & PROOF Pass

PROOF’s innovatieve “Nesting” functie stelt houders in staat om extra extraatjes te verdienen voor hun nesting periodes en de cumulatieve tijd dat het actief genest is. Staked Moonbirds levelen omhoog en bereiken nieuwe niveaus en nest-upgrades, waardoor houders toegang krijgen tot verbeterde beloningen, terwijl ze allemaal in de portemonnee van de eigenaar blijven. Hoe langer je nest, hoe meer je wint, en hoe meer je profiteert binnen het ecosysteem. Wees je echter bewust van de beperkingen op geneste bezittingen. Geneste Moonbirds “kunnen niet worden overgedragen met de gebruikelijke functies,” wat betekent dat je technisch gezien je NFT op de markt kunt brengen. Echter, elke poging om het bezit te kopen via OpenSea of LooksRare zou mislukken.

Bovendien, PROOF collective leden die hun MoonBird & Collective Pass in dezelfde portemonnee hebben, zullen een unieke achtergrond voor hun Moonbird NFT mogelijk maken. Echter, als je je MoonBird verkoopt, zal het terugkeren naar zijn oorspronkelijke achtergrond. Hoewel de discord exclusief blijft voor houders, blijven details en toekomstplannen beschikbaar voor het publiek via verschillende sociale outlets.

Moonbirds zullen nog een mooie toekomst hebben met het getalenteerde team wat achter het project zit.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!