CB thumbnail site (5)

Bitcoin naar $45.000? We liggen op steun! En SHIBA ziet er bullish uit!


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Is een Bitcoin stijging richting de $45.000 mogelijk en wat is daar voor nodig? Shiba Inu (SHIB) is bullish én heeft een sterke stijging gemaakt dankzij de Robin Hood exchange listing. Verder behandelen we een actualiteit en de fear and greed index en kijken we naar een analyse van BTC, SHIB en MANA. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegramkanaal en klik hier!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN