Bitcoin met 10% gedaald? Zo kun je winst maken in een dalende markt!

De prijs van Bitcoin (BTC) daalde op 11 april tot onder $40.000 als gevolg van groeiende zorgen over stijgende rentetarieven en wereldwijde macrorisico’s. Van 10 tot 11 april stortte Bitcoin op één dag 10% in. De markt verwachtte dat de Amerikaanse inflatie in maart 8,4% zou bereiken, het hoogste niveau sinds 1982. Goldman Sachs Jan Hatzius zei afgelopen vrijdag dat de Fed mogelijk de rente moet verhogen tot boven de 4% om de inflatie onder controle te houden.

Bitcoin handelde dit jaar tot nu toe tussen $35.000 en $45.000. Hoewel de valuta vorige maand boven de $48.000 uitbrak en kortstondig haar verliezen voor het jaar goedmaakte, slaagde het er niet in de weerstand te breken op het voortschrijdend gemiddelde van 200 dagen. Als het onder de $40.000 zakt, kan de prijs van Bitcoin zelfs dalen tot $30.000.

Een reden achter de recente duik is dat Bitcoin-miners zich haasten om hun munten uit portefeuilles te halen. Volgens een CryptoQuant-bericht zag de indicator genaamd “minersuitstroom” een piek voordat de prijs van Bitcoin naar beneden ging. Zoals de grafiek laat zien, bereikte de uitstroom van miners in april het hoogste punt sinds begin 2021. Dit kan erop wijzen dat miners zich voorbereiden om hun Bitcoin te verkopen.

Arthur Hayes, de mede-oprichter van het crypto-handelsplatform BitMEX, zei dat de correlatie van Bitcoin met technische aandelen blijft toenemen. Zolang deze correlatie hoog blijft, schreef hij, zal de cryptomarkt “de aandelen naar beneden leiden als we de neergang tegemoet gaan, en aandelen hoger leiden als we ons eruit werken … Bitcoin en Ether zullen ruim hun bodem bereiken voordat de Fed ingrijpt en zijn beleid 180-graden draait van strak naar los.”

Hij observeerde verder de fundamenten van Bitcoin en Ether en voorspelde dat hun prijzen in juni zouden dalen tot respectievelijk $30.000 en $2.500. Hoewel hij het langetermijnpotentieel van Bitcoin niet in twijfel trok, voorzag hij een “doormodderige, zijwaartse, saaie markt met kleine perioden van neerwaartse volatiliteit gevolgd door een lauw herstel.”

Hoe winst maken in de neerwaartse trend?

In tijden van volatiliteit is handel in futures een van de beste hulpmiddelen om u te helpen winst te maken en de keuze van vele professionele handelaren. Met futures-handel kunt u ofwel omhoog kopen (long gaan) of verkopen (short gaan), wat betekent dat u winst kunt nemen, ongeacht of de markt stijgt of daalt. Bovendien is er een hefboomwerking van 100x om uw winst te vergroten.

Een handelaar opent bijvoorbeeld een shortpositie van 100 BTC tegen de prijs van $40.000 met Bexplus 100x hefboomwerking. Daarna zakt de prijs naar $35.000. Als gevolg hiervan maakt hij een winst van ($ 40.000 – $ 35.000) * 100 BTC / $ 35.000 = 14,2 BTC. De marge die hij moet voorbereiden, is echter slechts 1 BTC.

Bexplus biedt 100x hefboomwerking in BTC-, ETH-, DOGE-, ADA- en XRP-futurescontracten. Bexplus wordt vertrouwd door meer dan een miljoen handelaren over de hele wereld, waaronder de VS, Japan, Korea en Iran. Geen KYC, geen aanbetaling, handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, waaronder 24/7 klantenondersteuning en persoonlijke accountmanager.

U moet weten dat het gebruik van een hefboom u snel kan verdubbelen, maar u kunt ook snel geld verliezen als u de verkeerde richting kiest. Zorg er dus voor dat u een stop loss instelt bij het gebruik van een hefboom. Als u een beginner bent, moet u dit testen op een demo-account. Bexplus biedt 10 gratis accounts die erg vriendelijk zijn voor nieuwkomers. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het demo-account gebruiken voor risicovrije handel en het testen van uw handelsstrategie.

Andere opmerkelijke kenmerken

100% stortingsbonus

Bexplus biedt 100% bonus voor elke storting, waarmee je grotere posities kunt openen en meer winst kunt maken. Stort 1 BTC en u krijgt 2 BTC op uw account bijgeschreven. Elke gebruiker kan tot 10 BTC krijgen voor elke storting. (Bonussen zijn niet opneembaar, de met de bonus behaalde winst kan worden opgenomen.)

Bexplus BTC-portemonnee

Wanneer u niet handelt, kunt u uw BTC overzetten naar de rentedragende portemonnee en genieten van tot 21% rente op jaarbasis zonder enig risico, wat ongetwijfeld een van de meest winstgevende tarieven in de branche is.

Copytrading

Met copytrading van Bexplus kunt u automatisch de handel van andere uitstekende handelaren kopiëren. Het kan een zeer waardevolle portefeuille zijn voor degenen die net beginnen met handelen, of voor degenen die niet veel tijd willen besteden aan het beheren van hun transacties.

Een demo-account met 10 BTC

Een demo-account met 10 aanvulbare BTC aangeboden door Bexplus kan u helpen om beter vertrouwd te raken met handelen met hefboomwerking en oefenen met handelen zonder risico’s te nemen. U kunt ook leren de markt te analyseren en de toolkit te gebruiken met het demo-account.

24/7 opname en 24/7 klantenondersteuning

U kunt op elk gewenst moment een opnameverzoek indienen en uw stortingen binnen 30 minuten tijdens werkuren terugkrijgen. Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen, zoals e-mail en livechat.

Applicatie voor de mobiele telefoon

Met de Bexplus App kun je je account beheren en handelen waar en wanneer je maar wilt. Het integreert ook andere tools zoals realtime grafieken, nieuwswaarschuwingen, enz., die uw capabele assistenten bij het handelen zullen zijn. Download de Bexplus APP in de Apple Store en Google Play.

Klik hier om je te registreren op Bexplus en krijg een 100% stortingsbonus.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!