The Sandbox metaverse

Deze drie ondergewaardeerde metaverse-tokens moet je in de gaten houden!

Er zijn momenteel duizenden cryptocurrencies op de markt en het kan soms lastig zijn om je als beginner hierin te navigeren. Nu is er echter een opkomende markt waar je zeker naar zou moeten kijken, namelijk de metaverse. In deze submarkt zijn echter ook veel verschillende projecten die strijden om de grootste te worden, sommige hebben een enorm langetermijnpotentieel en andere zullen binnen een paar maanden uitsterven. Welke moet je dus kiezen en welke hebben echt potentie? In dit artikel bekijken we drie projecten die ons zijn opgevallen en een marktkapitalisatie van minder dan $25 miljoen hebben. LET OP! Dit is géén financieel advies!

EPIK Prime (EPIK) – $23,8 miljoen

Gelanceerd in augustus 2021, is EPIK Prime een van de toonaangevende NFT-platforms voor volledig gelicentieerde en geverifieerde NFT’s. EPIK heeft verschillende partnerschappen en NFT-collecties met AAA-gamingmerken. Op het moment van schrijven heeft EPIK Prime samenwerkingen met meer dan 300 gamingmerken en biedt het meer dan 1000 collecties.

Een kenmerk van EPIK Prime’s NFT-marktplaats is het feit dat de NFT’s bruikbaar zijn in de games. Als je bijvoorbeeld de Splitgate-collectie koopt, kun je deze NFT’s dus ook daadwerkelijk in het spel gebruiken.

Naast zijn NFT-marktplaats, bouwt EPIK Prime ook zijn Metaverse, genaamd “Epikverse”. Deze Metaverse bestaat uit een verzameling games en VR-ruimtes en biedt gebruikers een meeslepende en boeiende ervaring.

De native utility-token van EPIK Prime is EPIK, met zowel ERC-20- als BEP-20-versies die gebruikers kunnen kopen.

vEmpire DDAO (VEMP) – $23,6 miljoen

vEmpire DDAO is gelanceerd in september 2021 en zoals de naam al doet vermoeden, is het een gedecentraliseerde autonome organisatie gecombineerd met een zeer interessante Metaverse-gaminggilde. vEmpire DDAO investeert als groep in verschillende Metaverse-tokens en enkele munten in zijn portefeuille zijn The Sandbox (SAND), Decentraland (MANA), ApeCoin (APE) en meer.

De missie van vEmpire is om de Metaverse te decentraliseren en gebruikers in staat te stellen de marktruimte te betreden. vEmpire heeft ook een uniek Metaverse-ruilkaartspel genaamd “vEmpire: The Beginning”, wat een meeslepend, op blockchain gebaseerd, spel is waarmee de vEmpire-gemeenschap strategisch tegen elkaar kan strijden om betere financiële beloningen te verdienen in de DDAO.

Gebruikers kunnen de NFT-collectie op OpenSea bekijken en ruilkaarten voor het spel kopen. De bodemprijs op het moment van schrijven is 0,088ETH, ongeveer $245.

VEMP is de primaire token van vEmpire DDAO, met zowel een BEP-20- als ERC-20-versie.

Torum (XTM) – $16,1 miljoen

Last but not least, Torum (XTM), een SocialFi Metaverse-ecosysteem dat gelanceerd is in juli 2020 en gebouwd is om crypto-enthousiastelingen wereldwijd te verbinden. Torum is gebouwd op de BNB Chain met een BEP-20-token genaamd XTM.

Torum’s Metaverse beschikt over een NFT-marktplaats die is geïntegreerd met het platform, waardoor spelers hun identiteit kunnen laten zien met NFT’s. Bovendien bevat Torum een ​​financieel dashboard waarmee houders liquiditeitsverschaffers kunnen worden en daardoor aanzienlijke beloningen kunnen verdienen.

XTM is de belangrijkste token op het platform, een BEP-20-token. De functionaliteiten van XTM omvatten interactie met zijn Metaverse, het kopen van NFT’s op zijn marktplaats, en meer.

Met een huidige marktkapitalisatie van $16,1 miljoen is Torum (XTM) sterk ondergewaardeerd, waardoor het een geweldige Metaverse-token kan zijn om te bekijken.

Welke van de bovenstaande projecten is jullie favoriet? Laat het weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN