KuCoin co-onthult KCS whitepaper met KCS Management Foundation, onthult de 20 miljoen KCS Burn

Victoria, SeychellenKuCoin, de toonaangevende crypto-exchange, heeft het KCS-Whitepaper mede uitgebracht in samenwerking met KCS Management Foundation en KCC, de gedecentraliseerde openbare keten gebouwd door KuCoin’s fan-gemeenschappen en houders van KCS, KuCoin’s native token.

Bron: KuCoin

Het KCS-Whitepaper

In het KuCoin-token-Whitepaper zijn de schaalvergrotingen van het KCS-ecosysteem te vinden. Het vat de belangrijkste samenwerkingen rond KCS en de KCS Management Foundation samen. Daarnaast zijn er verschillende mechanismen te vinden die zijn ontworpen door het team. Zo zal de waardegroei worden versneld en wordt het distributieplan van maar liefst 90 miljoen in lock-up verduidelijkt. Daarnaast zullen er 20 miljoen KuCoin-tokens permanent worden verbrand.

Ook wordt er benadrukt dat het KuCoin-token verschillende aspecten zal gaan bouwen om de we 3.0 strategie van KuCoin te versterken. het gaat hierbij om een betalingssysteem en een web 3.0-ecosysteem die over de volgende gebieden gaat: DID’s, NFT-eigendomsrechten, beheer en transactie, en de bouw van een metaverse netwerkplatform.

Daarnaast wordt er in het KCS-Whitepaper de focus geschetst van de KCS Management Foundation om te dienen als de bestuursentiteit. Deze entiteit zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, besluitvorming, investeringen en toepassingen van KCS. Het onderzoek, de financiering, investeringen, incubatie en de integratie van hulpbronnen van de verschillende ondersteunde projecten, zal de verantwoordelijkheid zijn van de Stichting. Uiteindelijk zullen de inspanningen van de Stichting gericht zijn op het bevorderen van de vooruitgang van decentraliseerde technologieën.

KCS-tokenverdeling

De distributie van de tokens worden ook in het Whitepaper beschreven. Hieronder in de afbeelding is te zien dat 90 miljoen KCS-tokens initieel zullen worden gelocked. Ook is daar te zien dat 25 miljoen tokens worden gehouden voor initiële investeerders. Hiervan zullen er 18 miljoen worden gereserveerd voor vroege investeerders die lineair vrijgegeven worden over 5 jaar. De ander 7 miljoen tokens zullen worden gedoneerd aan het de KCS Management Foundation om het ecosysteem verder te verrijken.

65 miljoen tokens zullen er dan overblijven voor het team, waarvan er 20 miljoen permanent zullen worden verbrand. Dit wordt gedaan om het deflatoire proces van KCS te versnellen. Ook wordt het burn-mechanisme geïmplementeerd om de dynamiek van de prijs stabiel te houden over de lange termijn. 25 miljoen tokens zullen worden gedoneerd aan de stichting die geleidelijk worden vrijgegeven in 5 jaar. Tot slot zullen de overige 20 miljoen tokens worden gebruikt als langetermijnstimulansen voor KCS-houders en ecosysteem-bijdragers.

Bron: Kucoin

Sinds het begin van 2021 is het KuCoin-token met 2.000% gestegen. Dit wordt verder versterkt door de samenwerking met KuCoin en de KCC-gemeenschappen. Het doel van het KCS-token is om op blockchain gebaseerd ecosysteem voor zelfcirculatie te bouwen. Hierbij zullen KuCoin-token-, KuCoin- en KCC communityleden toegang krijgen tot services. Ook zullen er uitgebreide toepassingsscenario’s worden gestimuleerd die in het systeem zijn ingebouwd. De CEO van KuCoin, Johnny Lyu, zei hier het volgende over:

“KCS zal een brug slaan tussen de gecentraliseerde en gedecentraliseerde wereld door KuCoin en de KCC-gemeenschap te verbinden, en de weg wijzen voor het creëren van een zelfcirculatie-ecosysteem met de steun van de gemeenschap en de blockchain van de geeks naar de massa brengen”.

Het KuCoin-token heeft zich ook aangesloten bij het kernteam van KuCoin en de KCC GoDAO Foundation. Daarnaast zal het ook worden aangesloten bij beleggingsinstellingen, angel investors en vertegenwoordigers van de KCS Holder Community. Dit wordt gedaan om de KuCoin-token Management Foundation mede op te richten. De KuCoin-token Management Foundation zal toezicht houden op het onderzoek, de financiering, investeringen, incubatie en resource-integratie van het KuCoin-token. Momenteel werkt de Foundation aan het onderzoek en de ontwikkeling van gecentraliseerde en gedecentraliseerde applicaties en verschillende sectoren van de blockchain-economie. Om de ontwikkeling van het KCS-ecosysteem mogelijk te maken zal ergens in de toekomst de KCC GoDAO de KCS Management Foundation vervangen.

KCC, gelanceerd in 2021, wordt de geboorteplaats van technologische, zakelijke en modelinnovatie en om een compleet gesloten ecosysteem van technologie, producten en gebruikers te creëren. De totale TVL groeit gestaag en heeft in het eerste kwartaal van 2022 $50 miljoen bereikt.

Over KCC

KCC is een openbaar ketenproject geïnitieerd en gebouwd door de ontwikkelaarsgemeenschap van KuCoin-token en KuCoin, met als doel de netwerklatentie en hoge gaskosten van Ethereum op te lossen. Het is gebaseerd op Ethereum en compatibel met EVM en slimme contracten om gebruikers en ontwikkelaars van de gemeenschap een snellere, handigere en goedkopere blockchain-ervaring te bieden.

Ga voor meer informatie naar https://www.kcc.io.

Over KuCoin

KuCoin, gelanceerd in september 2017, is een wereldwijde cryptocurrency-exchange voor meer dan 600 digitale activa. Het biedt momenteel Spot trading, Margin trading, P2P fiat trading, Futures trading, Staking en Lending aan zijn 10 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s over de hele wereld. In 2018 verzekerde KuCoin zich van $ 20 miljoen in Round A-financiering van IDG Capital en Matrix Partners. Volgens CoinMarketCap is KuCoin momenteel een van de top 5 crypto-exchanges. Forbes noemde KuCoin ook een van de beste crypto-exchanges voor 2021. In 2022 riep The Ascent KuCoin uit tot de beste crypto-exchanges en apps voor liefhebbers.

Ga voor meer informatie naar https://www.kucoin.com.

Contactpersoon voor de media:
Ashley Wang
media@kucoin.com

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!