Bitcoin

Ervaren handelaar voorspelt volgende etappe van de bullmarkt

De doorgewinterde handelaar Peter Brandt, die bekend staat om het correct voorspellen van de ineenstorting van Bitcoin in 2018, heeft onlangs op Twitter aangegeven dat hij Bitcoin (BTC) nauwlettend in de gaten houdt, aangezien de koningsmunt nieuwe jaarlijkse highs af dreigt te drukken.

De ervaren handelaar vertelde zijn 629.400 volgers dat de recente prijsactie van Bitcoin doet denken aan zijn marktstructuur in april 2019, toen BTC het dieptepunt bereikte op $3.500 voordat de eerste etappe van zijn bull-cyclus begon. Hij tweette het volgende:

“Het BTC-patroon wordt een oplopende driehoek [onder] genoemd. Lees over Asc Tris in Schabacker, Study III, pgs 93. Vergelijk ook het huidige patroon met een vergelijkbare structuur in 2019.”

Kijkend naar de grafieken van Brandt, suggereert de doorbraak van het stijgende driehoekspatroon dat Bitcoin een bodem heeft bereikt en klaar is om de volgende etappe van zijn bullmarkt te beginnen. Brandt benadrukte echter dat zelfs een technische doorbraak niet garandeert dat Bitcoin zijn rally van 2019 zal volgen. Hij zei het volgende:

“Grafieken voorspellen NIET de toekomst. Grafieken bieden niet eens kansen. Grafieken suggereren mogelijkheden en zijn nuttig bij het beheersen van de risico’s in een handelsprogramma. Grafiekpatronen kunnen werken, mislukken of veranderen. Als laserogen weer verschijnen en BTC afslaat, kijk dan uit.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN