Bitcoin Nieuws

Analisten voorspellen dat Bitcoin zich opmaakt voor correctie

Een paar nauw gevolgde crypto-analisten hebben recentelijk gewaarschuwd dat Bitcoin (BTC) zich opmaakt voor een ernstige corrigerende gebeurtenis die BTC in de buurt van het prijsgebied van $30.000 zou kunnen brengen.

De eerste analist die dit voorspelt is Smart Contracter. De bekende analist vertelde aan zijn 205.500 Twitter-volgers dat hij de komende dagen een bull-trap op $42.000 aan ziet komen, voordat de Bitcoin koers zich terugtrekt naar $29.000. Hij tweette het volgende:

“BTC lijkt hier op herverdeling. Ik denk dat we waarschijnlijk nog een dag of 10 zijwaarts gaan en dan een definitieve capitulatie-uitspoeling krijgen. Dan verlangen we.”

Smart Contracter is echter niet de enige analist die een correctie voorspelt. Zo gaf collega-analist Altcoin Psycho in een nieuwe strategiesessie aan dat hij opzoek is naar een massale liquidatie-gebeurtenis die buitensporige hefboom-trades in de markt wegspoelt, vergelijkbaar met wat er in juni 2021 gebeurde. Hij zei het volgende:

“Als we hier beneden [$32.000] kunnen gaan, ga ik behoorlijk zwaar risico nemen. Nu is de kans groot dat we veel lager kunnen gaan. De kans is groot dat juni vorig jaar zich niet zal herhalen, maar als er iets is uit deze huidige situatie, uit dit huidige scenario om groot in te zetten en te proberen wat bloed op de markten te kopen, zou het rond dit niveau zijn [$30.000].”

Hoewel beide handelaren nog een laatste capitulatiegebeurtenis zien, geloven ze ook dat Bitcoin na de correctie waarschijnlijk het dieptepunt zal bereiken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN