Cryptocurrency onderzoek

CoinScouts kondigt officiële bèta-lancering aan

HILVERSUM, NEDERLAND, 15 maart 2022 – CoinScouts.io, ‘s werelds nieuwste en krachtigste cryptocurrency-database, heeft de officiële bèta-lancering aangekondigd van zijn ‘community-powered’ cryptoplatform.

Het in Nederland gevestigde CoinScouts is opgericht om cryptocurrency traders te helpen bij hun due diligence van crypto projecten. CoinScouts is het eerste platform ter wereld dat de meerderheid van de 12.000+ wereldwijde cryptomunten en tokens multi-categoriseert, waardoor traders met een paar klikken op de muis al hun eigen DYOR kunnen doen. Kevin van Dorp, mede-oprichter en Chief Marketing Officer van CoinScouts, legt het als volgt uit:

“Crypto is voor de meeste mensen ingewikkeld. Als gevolg hiervan rekenen traders op vrienden, familieleden en crypto-influencers om voor hen te denken als het gaat om hun portfolio-allocaties. Ons doel is om traders te helpen door dingen voor hen te vereenvoudigen. Met onze unieke zoekfilters kunnen ze gemakkelijk naar tokens zoeken en hun eigen onderzoek doen. We willen deze traders ook betrekken bij de ontwikkeling van ons platform. Huidige databases vertrouwen op hun eigen personeel om de ongelooflijk snel veranderende cryptomarkt bij te benen. Wij geloven echter dat een community van miljoenen daartoe beter uitgerust zal zijn.”

CoinScouts heeft onlangs het ontwerp van zijn website geüpgrade om de gebruikerservaring te verbeteren. Wijzigingen omvatten het toevoegen van extra filters voor zowel beginnende als ervaren traders, nieuwe charts, en extra opties om crypto projecten eenvoudig met elkaar te vergelijken. Leden van de community kunnen nu ook munten toevoegen en bewerken, evenals projectbeschrijvingen. Wanneer het platform volledig operationeel is, is CoinScouts van plan om leden van de community financieel te compenseren voor hun bijdragen. Het bijhouden van het platform in ruil voor financiële compensatie wordt Scout-to-Earn genoemd.

Het huidige crypto-databaselandschap wordt gedomineerd door CoinMarketCap en CoinGecko, die elk meer dan 120 miljoen maandelijkse bezoeken ontvangen. CoinScouts wil het landschap op zijn kop zetten met zijn aanbod. De website is vooralsnog gericht op Engelstalige landen, maar er zijn plannen om de website aan te passen en uit te breiden naar andere landen en regio’s over de hele wereld.

Over CoinScouts

CoinScouts is ‘s werelds krachtigste cryptodatabase. Zoek naar nieuwe cryptocurrencies en DYOR met slechts een paar klikken!

Ga voor meer informatie naar CoinScouts of volg ons op Twitter.


Contact persoon:
Duhan Veldhoen

contact@coinscouts.io

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN