Bitcoin

Dit is er nodig voor een trendomkeer van Bitcoin

De ervaren trader Tone Vays schetst wat er moet gebeuren om de leidende digitale asset Bitcoin (BTC) bullish te laten flippen nu de cryptomarkten blijven reageren op de wereldwijde instabiliteit op het gebied van geopolitiek.

In een nieuwe strategiesessie vertelt de analist zijn 120.000 YouTube-abonnees dat de top crypto asset door market cap een periode van drie maanden heeft gezien waarin het zowel lagere highs als lagere lows blijft neerzetten.

Vays zegt dat de koers van BTC niet zal omkeren totdat zijn weekgrafiek boven zowel zijn korte termijn voortschrijdend gemiddelde komt als de vorige high die werd gezet door de laatste Bitcoin rally op 10 februari:

“We zitten nog steeds in een downtrend. Ik wil jullie een mooi rooskleurig verhaal geven met eenhoorns en regenbogen en hoe we naar $100.000 gaan, maar de grafieken bevestigen dit nog niet. Het spijt me, dat doen ze niet.

De weekgrafiek moet boven het korte termijn voortschrijdend gemiddelde komen, en hij moet boven de vorige swing high [$44.000] komen. Totdat het dat doet, zitten we in wat nu een drie-maandentrend is van [het zetten van] lagere highs en lagere lows…

Totdat dit patroon breekt, zal ik niet bullish zijn op Bitcoin.”

Kijkend naar de maandgrafiek, zegt Vays dat Bitcoin erin is geslaagd om de diagonale steun van een grote oplopende driehoek te herstellen:

“We zijn terug binnen de driehoek. We zijn weg bij de kritische dieptepunten die de maand onder dat voortschrijdend gemiddelde zouden hebben gesloten.”

Bron: Tone Vays/YouTube

Eerder deze week voorspelde Vays dat Bitcoin uiteindelijk uit de driehoek zal breken en nieuwe all-time highs zal drukken:

“In een wereld van inflatie, in een wereld van tirannieke regeringen die je geld confisqueren, zal Bitcoin uiteindelijk boven deze dubbele top uitbreken en met een wraakactie uitbreken. Onthoud dat hoe langer Bitcoin onder de $65.000 blijft, hoe gewelddadiger de beweging naar boven zal zijn.

Voor mij is dit zo goed als een feit. Wanneer gaat het gebeuren? Ik weet het niet.”

Kortom, er is nog geen bullish momentum voor Bitcoin. Volgens de analist moet er eerst een higher high worden gezet voordat we een trend omkeer kunnen gaan zien.

Bitcoin staat op het moment van schrijven op $39.730, een stijging van 2,63% in de afgelopen 24 uur.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN