blockchain-industrie

Deze New Yorkse automaat verkoopt NFT’s

De Solana-aangedreven non-fungible token (NFT) marktplaats Neon heeft zijn eerste NFT-automaat gelanceerd in New York City.

Volgens een rapport van Decrypt, heeft Neon zijn eerste NFT-automaat in december 2021 soft gelanceerd. De machine, gelegen op 29 John St in Manhattan, is nu 24 uur per dag in bedrijf en geeft verzamelaars toegang tot de aankoop van Solana NFT’s in ruil voor fiat.

Neon mede-oprichter en CMO Jordan Birnholtz vertelde Decrypt dat hij oorspronkelijk met het idee kwam voor een NFT automaat in het midden van 2021 met de hulp van zomer stagiair Drew Levine. Hij legde uit dat het doel van het bedrijf was om het kopen van NFT’s zo gemakkelijk mogelijk te maken:

Mijn gedachte was dat er letterlijk geen eenvoudiger manier is om iets te kopen dan een automaat. We hebben het gebouwd omdat het laat zien hoe krachtig en makkelijk het kan zijn om digitale artiesten te steunen, en om het proces van het krijgen van een NFT te demystificeren.

De automaat werkt door gebruikers de mogelijkheid te bieden een NFT te kopen met Visa, Mastercard, Samsung Pay of Apple Pay. De klant ontvangt vervolgens een afgegeven item met een QR-code waarmee hij de NFT online kan claimen.

Hoewel kopers hun NFT niet direct kunnen kiezen, kunnen ze wel kiezen uit een collectie, waarbij de daadwerkelijke NFT in een verrassingsopenbaring wordt afgegeven. Volgens het rapport werkt de automaat op dezelfde manier als een online NFT-muntproces, waarbij verzamelaars blind tokens kopen zonder precies te weten welk item zij zullen ontvangen.

Birnholtz zei dat de beslissing om fiat te accepteren was in een poging om NFTs naar een zo groot mogelijk publiek te brengen. Het bedrijf is echter van plan om later in het jaar crypto als betaling te beginnen accepteren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN