Shiba Inu (SHIB) bereikt recordaantal houders

Het is een tijdje stil geweest rond Shiba Inu (SHIB). De munt kreeg vorig jaar flink wat aandacht en wist snel in de ranglijsten te stijgen. Sindsdien is de hype echter wat bekoeld en zakte de munt weer wat terug. Nu heeft de meme-cryptocurrency echter een nieuw record bereikt op het gebied van het aantal SHIB-houders.

Voor de op een na grootste meme-cryptocurrency ter wereld is februari een geweldige maand. De SHIB en haar troepen hebben onlangs een aantal spannende rapporten en updates uitgebracht en het lijdt weinig twijfel dat dit bijgedragen heeft aan het nieuwe record van 1.175.000+ houders.

Als we vervolgens verder naar de gegevens van WhaleStats kijken, dan is te zien dat de top 1000 ETH-portefeuilles nog steeds voor Shiba Inu kiezen als investering. SHIB is de 3e meest populaire valuta in de top tien van meest waardevolle ETH-houders. Als we verder duiken, ontdekken we dat Shiba Inu goed is voor meer dan 16% van het totale bezit van de grootste ETH-portefeuilles.

Al met al, heeft het activum nog een kans om de komende dagen met meer dan 10% te stijgen, mits de bears wegblijven (géén financieel advies). De prijs van SHIB is de afgelopen dagen sterk toegenomen, waardoor het aanzienlijke weerstandsniveaus heeft kunnen doorbreken. Er is een minimale periode verstreken sinds het activum de 200-daagse en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden doorbrak en recht op de hogere weerstandsniveaus afstevent. De SHIB-prijs kan zich wellicht enigszins stabiliseren nadat deze niveaus zijn vrijgemaakt, voordat een besluit wordt genomen over de volgende beweging, die naar verwachting positief zal zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!