Google voegt Cardano (ADA) toe aan wisselkoerscalculator

Het bekende project Cardano (ADA) heeft het afgelopen jaar al verschillende mijlpalen behaald, echter heeft het nu ook grote erkenning gekregen van Google, aangezien de zoekmachine zojuist ADA heeft toegevoegd aan zijn wisselkoerscalculator. Hierdoor kunnen gebruikers van de zoekfunctie gemakkelijk de wisselkoers berekenen van ADA naar verschillende fiat-valuta’s, waaronder USD, GBP, EUR en vele andere.

Met deze stap bevestigt Google dat Cardano één van de belangrijkste cryptocurrencies is geworden die op grote schaal gebruikt wordt. Beleggers kunnen gemakkelijk de infrastructuur van Google gebruiken om een ​​nauwkeurige prijsberekening van ADA uit te voeren, zonder afhankelijk te zijn van andere diensten.

Hoewel de integratie van Cardano in de zoektool waarschijnlijk niet direct van invloed is op de marktwaardering van ADA, kan het toch essentieel zijn om een breder publiek aan te trekken. De integratie maakt ADA toegankelijker voor de bevolking van zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden en een hoger aantal gebruikers zal op zijn beurt de veerkracht van het platform verbeteren, aangezien Cardano een proof-of-stake-algoritme gebruikt.

Google’s stap om de cryptocurrency in de calculator te implementeren, geeft tevens meer erkenning aan de cryptomarkt in het algemeen. Naarmate veel mensen zich interesseren in de cryptomarkt zullen altcoins, zoals Cardano, hiervan profiteren. We verwachten tevens dat ADA niet de laatste cryptomunt zal zijn die door de zoekmachine zal worden geïmpelementeerd.

Als de huidige tendensen aanhouden, kunnen de meeste grote cryptoprojecten worden geïntegreerd door de gigant, aangezien de nauwere integratie van crypto met traditionele markten in de nabije toekomst onvermijdelijk is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!