RUNE boekt een winst van 40% in de laatste zeven dagen

De THORChain (RUNE) is een gedecentraliseerde exchange (DEX) dat gebruikers in staat stelt om hun crypto te verhandelen of uit te lenen. Op het platform kunnen gebruikers hun crypto uitlenen aan een pool in ruil voor rendement dat ze op de activa verdienen. RUNE is hierbij het native token van het platform, dat zowel een governance-token is, als de manier waarop rendement wordt uitgekeerd. Zelfs als DeFi-tokens al hun energie steken in het stoppen van de inzinking, lijkt het token van THORChain extra consolidatie te hebben voorafgaand aan een mogelijke uitbraak. Het RUNE-token wordt daarnaast gebruikt voor alle tokenswaps die op THORChain plaatsvinden.

RUNE gaat omhoog en omlaag

2021 was een redelijk raar jaar voor RUNE. De prijs van de asset bereikte vorig jaar een prijs van $21,8 en een low van $0,8. In de zomer was het token teruggezakt naar een prijs net boven de $3. Daarna zorgde een goede run voor een flinke stijging naar een prijsniveau van $17. Dit niveau kon niet worden vastgehouden, waarna het token weer terugzakte naar de prijs van $3.

RUNE 10 feb
Bron: TradingView

De bears lijken controle te hebben over RUNE. Toch zijn er lichtpuntjes te vinden omdat het token 40% is gestegen ten opzichte van 7 dagen geleden. Op het moment van schrijven verhandelt RUNE voor een prijs van $4,87, met een 24-uurs volume van $40 miljoen.

RUNE 10 feb 1hr
Bron: TradingView

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!