Manchester United

Manchester United vindt nieuwe sponsor in Tezos (XTZ)

Een van de grootste voetbalclubs ter wereld, met sterren als Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes, Manchester United, heeft aangekondigd dat het een meerjarige samenwerking aangegaan is met de bekende layer-1-blockchain Tezos (XTZ). Er werd namelijk bekend dat het laatstgenoemde bedrijf blockchain- en trainingspak-partner is geworden van de voetbalclub.

Als gevolg van de samenwerking, wordt het trainingspak met het logo van Tezos voor het eerst gedragen door de selectie voorafgaand aan de wedstrijd van aankomend weekend tegen Southampton. Bovendien zullen de fans van Manchester United door de samenwerking worden blootgesteld aan de Web3-technologie van de Tezos-blockchain. Victoria Timpson, CEO van Alliances and Partnerships van Manchester United, legde het als volgt uit:

“Dit is een enorm opwindende samenwerking voor Manchester United omdat het ons op één lijn brengt met een van de meest geavanceerde, betrouwbare en duurzame blockchains op een technologisch gebied dat belooft een ware revolutie teweeg te brengen in de manier waarop iedereen, inclusief de club en onze fans, kan communiceren.”

Ze voegde eraan toe:

“We zijn vooral verheugd om samen te werken met een van de meest milieuvriendelijke blockchains, waarbij technologie wordt gebruikt die energiezuinig is, de CO2-uitstoot beperkt en de kosten verlaagt, in overeenstemming met de bredere inspanningen van de Club om ecologische duurzaamheid te bevorderen.

Partnerschappen vormen de kern van onze kracht als club en ondersteunen het streven naar succes op het veld, en we zijn verheugd Tezos te verwelkomen als de nieuwste marktleider in onze familie van partners.”

Op het gebied van technologie is Tezos een van de blockchains in de ruimte die snelle, veilige en efficiënte digitale interacties mogelijk maakt, zonder tussenpersonen. Het netwerk heeft een proof-of-stake blockchain en is ontworpen om energiezuinig te zijn. Fans van Manchester United mogen dan ook verwachten dat Tezos schoner en milieuvriendelijker kan opereren. Edward Adlard, hoofd adoptie en bedrijfsontwikkeling bij Tezos, verklaarde:

“Door de hele geschiedenis heen is Manchester United voortdurend geëvolueerd, met de steun van zijn enorme en diverse wereldwijde gemeenschap van fans en partners. Tezos stelt Manchester United in staat om blockchain en Web3 te gebruiken om de betrokkenheid van fans, spelers, teams en partners te transformeren.

De beslissing van ‘s werelds grootste voetbalclub om Tezos te selecteren als blockchain van keuze, is een verdere validatie dat een doordacht ontwerp in combinatie met sterke beveiliging, lage transactiekosten en door de gemeenschap geleide innovatie de essentiële factoren zullen zijn in de volgende acceptatiegolf in de nieuwe digitale revolutie.”

Naast Tezos-branding op het trainingspak van de club, omvat het partnerschap ook verschillende nieuwe fanervaringen die zijn gebouwd op de Tezos-blockchain en een belofte om de Manchester United Foundation te ondersteunen met doorlopende donaties in XTZ, de oorspronkelijke valuta van de Tezos-blockchain.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN