Solana niet door weerstandsniveau van $120

De prijsactie van Solana op 9 februari laat zien dat het token niet in staat was om door de $120 te drukken. Het volume was niet sterk genoeg voor SOL om boven de $120 te breken en daardoor is het token de afgelopen 24 uur met 5% gedaald. Solana zit al een lange tijd vast in deze prijszone en is op het moment van schrijven $112.

Na de lancering van Solana Pay, is Solana een zeer populaire betaalmethode geworden. Deze methode maakt betalingen in crypto mogelijk voor de e-commerce markt. Februari begon over het algemeen redelijk bullish voor Solana toen het token boven de $107 uit brak. Dit level is dan ook het dichtstbijzijnde support-level.

In de afgelopen 24 uur is het handelsvolume van Solana met bijna 8% gedaald en is de marktkapitalisatie gedaald met iets meer dan 5%. De marktdominantie ligt bovendien op 1,77%. De daily candle opende vandaag op $113,3 en bereikte een hoogtepunt op $115. Het dieptepunt staat daarnaast op $109,4. De 50-daagse en 100-daagse MA’s blijken ook sterke weerstanden te zijn.

sol 9 feb
Bron: TradingView

De prijsactie slaagde er niet in om uit de bovenkant van de bands te breken en heeft twee bearish dagelijkse candles gevormd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!