De prijs van Solana weer bullish?

De prijsanalyse voor Solana (SOL) is momenteel weer bullish aangezien het token de afgelopen 24 uur met 15% gestegen is. SOL brak het weerstandsniveau op $90 en sindsdien boven de $100 gegaan. Op het gebied van marktkapitalisatie heeft SOL de 7e plek weten terug te veroveren. In de afgelopen 24 uur is de marktkapitalisatie namelijk ook met 15% gestegen samen met een stijging van het handelsvolume van 77%. Het koopvolume is sterk toegenomen, maar kan ook een neppe uitbraak zijn. De daily candle opende voor een prijs van $99 en bereikte een hoogtepunt op $109. Op het moment van schrijven wordt het token verhandelt voor $106 en vormt het de tweede opeenvolgende groene candle.

Solana analyse op de dagelijkse grafiek

De Solana-prijsanalyse op de onderstaande grafiek laat zien dat het token omhoog is geschoten vanaf de oververkochte niveaus en de grade van de lijn is scherp positief, wat betekent dat hogere prijzen mogelijk zijn.

sol 1 feb
Bron: TradingView

Daarnaast laat de MACD-indicator zien dat de MACD-lijn (blauw) boven de signaallijn (oranje) brak, wat een bullish divergentie bevestigt. Hogere prijzen zijn hiermee voor de korte termijn voor SOL een waarschijnlijkheid.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!