Welke altcoins

Grayscale overweegt 25 crypto’s toe te voegen

Grayscale Investments, het belangrijkste crypto-activabeheer, heeft in een verklaring aangegeven dat het op zoek is naar nieuwe cryptocurrencies. Op 25 januari 2022 kondigde het officiële Twitter-account van Grayscale aan dat het hierbij nadrukkelijk opzoek is naar nieuwe cryptocurrencies. De vraag van beleggers is alsmaar aan het stijgen en daarom kwam het bedrijf met een lijst:

“We hebben onze lijst met digitale assets die in overweging worden genomen voor 2022 bijgewerkt. Bekijk wat er nieuw is en lees meer over wat dit betekent: https://t.co/GahLhJUgwk $ALGO $AR $ATOM $AXS $BORA $BTT $CVX $DCR $EGLD $ENJ $FTM $GALA $GEL $HNT $HOT $IOTA $ROSE $SCRT $SAND $SPELL $STX $VET $YGG”

Overwegen betekent niet inclusie

Geaccrediteerde beleggers kunnen momenteel investeren in Bitcoin Trust, Ethereum Trust en acht extra single-asset investment trusts. Mochten de digitale activa als beleggingsproducten worden toegevoegd, dan moet er nog wel een procedure door Grayscale worden doorlopen. Op 24 januari zei Grayscale ook dat het AMP had toegevoegd aan het Grayscale DeFi Fund. De huidige portfolio van bedraagt 15 crypto-beleggingsproducten met een totale waarde van $55 miljard. Bitcoin- en Ethereum-trust-accounts vormen het grootste deel hiervan met ruim $31 miljard.

Momenteel heeft het Grayscale DeFi Fund $7 miljoen aan activa onder beheer en is dit ruim 35% gedaald ten opzichte van de lancering in juli 2021. De activa die in deze lijst zijn opgenomen kunnen al dan niet beleggingsproducten worden. Er werd het volgende aangegeven:

“Niet elk overwogen activa zal worden omgezet in een van onze beleggingsproducten en Grayscale kan aanvullende activa onderzoeken die zijn opgenomen in de tabel Activa in overweging voor opname in Grayscale-producten. Op dezelfde manier kunnen activa worden opgenomen in de grayscale-productfamilie zonder eerst in deze tabel te worden vermeld. “

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN