altcoins

Grayscale lanceert fonds voor DeFi-projecten

Grayscale Investments LLC, de bekendste vermogensbeheerder die zich concentreert op cryptocurrencies, heeft aangekondigd dat het 15e investeringsproduct gaat lanceren, namelijk een DeFi-fonds en index gericht op de opkomende sector van gedecentraliseerde finance (DeFi).

Michael Sonnenshein, de CEO van Grayscale Investments LLC, zei tijdens een interview met CNBC’s Squawk Box dat het bedrijf een fonds is begonnen dat zich richt op DeFi-tokens zoals Uniswap (UNI) en Aave (AAVE) voor zijn institutionele geaccrediteerde klanten.

Het nieuwe fonds zal gebaseerd zijn op een DeFi-specifieke index gecreëerd door CoinDesk’s TradeBlock. De index volgt 10 DeFi-projecten namelijk Uniswap (UNI), Yearn Finance (YFI), Bancor (BNT), Aave (AAVE), Synthetix (SNX), MakerDAO (MKR), Compound (COMP), SushiSwap (SUSHI), Curve (CRV) en UMA Protocol (UMA) vanaf 1 juli.

Binance

De CEO legde uit dat de toenemende interesse in populaire subsector in de cryptocurrency-markt en de groeiende gebruikersacceptatie in DeFi-protocollen heeft Grayscale ertoe aangezet om het DeFi-fonds op te richten. Hij voegde toe:

“De opkomst van gedecentraliseerde financiële protocollen bieden duidelijke voorbeelden van technologieën die de toekomst van de financiële dienstverlening kunnen herdefiniëren. We zijn er trots op investeerders blootstelling aan DeFi te bieden via de vertrouwde, veilige en toonaangevende investeringsproducten van Grayscale.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN