Dogecoin

Elon Musk vraagt McDonald’s om Dogecoin te accepteren

Het jaar is pas een maand onderweg, echter is de rijkste man ter wereld Elon Musk weer actief bezig op Twitter met het beïnvloeden van de crypto-industrie. Velen geven hierdoor dan ook aan dat Elon Musk weer is begonnen met het spelen van dezelfde spelletjes als vorig jaar, met zijn primaire focus op de meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE).

Vandaag plaatste de miljardair zijn tweede tweet in 10 dagen tijd die betrekking heeft op DOGE. De eerste was op 14 januari 2022, waarmee hij via een tweet DOGE en Tesla samen promootte. Na de tweet verklaarde Elon dat alle Tesla-merchandise te koop zal zijn met DOGE als betaalmethode. Dit zorgde weer voor een prijsstijging van de meme-crypto van bijna 15% winst.

Nu is Musk echter op Twitter gedoken om aan fastfoodketen McDonald’s te vragen of het DOGE als betaalmethode gaat accepteren. Volgens de tweet stelt Elon Musk dat hij helemaal klaar is om een ​​complete happy meal live op televisie te eten, op voorwaarde dat ‘s werelds geliefde hamburger fastfoodgigant, McDonald’s, DOGE accepteert. Hij tweette het volgende:

Dienovereenkomstig richt Elon Musk zich op McDonald’s om DOGE te accepteren voor betalingen, omdat dit de waarde en het gebruik van DOGE enorm zal verhogen. Vanwege het feit dat Mcdonald’s een van de grootste en meest gevestigde fastfoodketens is, die bekend is over de hele wereld, zal Dogecoin hier enorm van kunnen profiteren als het bedrijf besluit de munt te accepteren.

Aan de andere kant, zoals gewoonlijk, schoot de prijs van DOGE meteen omhoog met de tweet van Elon Musk. Dienovereenkomstig handelde DOGE vóór de tweet voor de prijs van $0,1358. Echter, na de tweet binnen een paar minuten, steeg de prijs van DOGE exponentieel tot $0,1445. Momenteel handelt DOGE tegen $0,1424, met een winst van bijn 11% in de afgelopen 24 uur.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN