Crypto Trader die Bitcoin bottom in 2018 heeft voorspeld, onthult bullish BTC-prijstraject voor 2022

De crypto-handelaar die het dieptepunt van Bitcoin (BTC) tijdens de bearmarkt van 2018 nauwkeurig voorspelde, gelooft dat BTC dit jaar nieuwe all-time highs zal noteren, ondanks zijn bearish prijsactie van de afgelopen twee maanden.

Pseudonieme crypto-analist Smart Contracter vertelt zijn 203.400 Twitter-volgers dat hij denkt dat Bitcoin in de komende weken een nieuw 52-weeks dieptepunt zal drukken voordat het tegen het einde van het jaar boven de $100.000 zal rallyen.

Hij vertelt:

“Terug in december was deze post vooral ironisch, maar zat nog steeds in mijn achterhoofd. Nu lijkt het meer tot de mogelijkheden te behoren. Het punt is: er is een echt groot bereik dat BTC nog steeds kan vallen en macro bullish kan blijven op een lang genoeg tijdslijn. SURVIVE.”

Image
Bron: Smart Contracter/Twitter

Kijkend naar de grafiek van Smart Contracter, lijkt het erop dat de cryptostrateeg Bitcoin de marktstructuur van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) ziet volgen tussen 1998 en 2012. In die periode verhandelde de DJIA in een brede range alvorens uit te breken en een parabolische stijging te ontketenen.

Hoewel de cryptostrateeg op lange termijn bullish is op BTC, ziet hij Bitcoin onder de $30.000 duiken voordat het enig bullish momentum genereert.

Smart Contracter geeft zijn voorspelling:

“Ok prima, voor de lol. Ik roep een bodem op precies $25.800 met een speling van $1.000 aan beide kanten.”

Terug in 2018, voorspelde Smart Contracter de bodem van BTC maanden voordat het boegbeeld van crypto onder cruciale steun op $6.000 brak.

“Ik noem een bodem op precies $3.200 met een speelruimte van $200 aan elke kant.”

Kortom, Smart Contracter, de analist die de bodem terug in 2018 nauwkeurig heeft voorspeld. Voorspeld nu dat de BTC een bodem zal hebben rond de $25.800.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!