VeChain één van de kandidaten voor de hoogste winsten in 2022

Het onderscheidend vermogen van VeChain (VET) op het gebied van technische volwassenheid en paraatheid wordt opnieuw getoond. Dit is op te merken door de implementatie van een geschaalde, real-world applicatie in de Ongnuid Banner-regio in Mongolië. Op blockchain gebaseerde data managementtechnieken worden steeds sneller en VeChain lijkt klaar te zijn om te profiteren van een vloedgolf aan commerciële mogelijkheden.

Na maanden lange ontwikkeling van de eerste native stablecoin van VeChain, VeUSD, lijkt deze binnenkort beschikbaar te zijn op het mainnet. Het lanceren van de stablecoin in 2022 valt daarnaast samen met de geplande groeifase. De technologische volwassenheid van de goederen en diensten die in de afgelopen vijf jaar zijn geproduceerd beginnen zich te vertalen in een snellere acceptatie in de echte wereld. Een samenwerking tussen Stably, CREAM en het in Nevada geregistreerde trustbedrijf, Prime Trust, heeft er voor gezorgd dat er nieuwe mogelijkheden voor de gemeenschap en haar zakelijke partners geopend kunnen worden door de aanwezigheid van VeUSD.

Kan VET bouncen?

Op 10 januari werd het lokale dieptepunt van VET gezet, waarna het token maar liefst een stijging doormaakte van bijna 20%. Daarmee werd het prijsniveau van $0,076 van een weerstandslevel in een support-level omgekeerd. De prijs schoot zelfs door het weerstandslevel van $0,08 heen, maar kon beide levels niet als support houden.

VET prijs 1D
Bron: TradingView

VET was met de recente bounce voor een korte tijd over de EMA’s heen, maar zakte er weer onder nadat bearish volume kwam. Het on-balance volume kan daarnaast niet tegen dezelfde prijs aan zijn eerdere niveaus tippen. Dit is vaak een teken van een kleine positieve beweging. Toch zijn de ontwikkelingen en de sterke gemeenschap van VeChain leidend om een sterke kanshebber te zijn in 2022.

De RSI geeft momenteel aan dat er een negatief bias is rondom VET. Daarnaast doorbrak de Chaikin money flow de nullijn na een korte opleving van de prijs. Dit wijst erop dat er een toename is van de geldstroom in VET. Op het moment van schrijven is de prijs van VET iets boven de $0,073, met een 24-uurs volume van $209 miljoen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!