Binance kondigt een nieuwe automatiserende dienst aan

De laatste update van ’s werelds grootste crypto exchange, Binance zag het platform een exclusieve dienst introduceren van spot grid trading. Volgens Binance’s community release, zal deze nieuwe functie een keerpunt zijn, het automatiseren van de aan-en verkoop van cryptocurrencies door het bijhouden van een rond de klok van de markttrends.

“Binance spot grid trading feature is nu live op de website en heeft als doel om “FOMO (Fear Of Missing Out) te elimineren en strategische, geïnformeerde en rationele handelsbeslissingen te nemen,” namens de handelaren.

Het exchange platform merkte op in haar community aankondiging:

“Binance is verheugd om de lancering van Spot Grid Trading aan te kondigen, een strategische tool die de aan- en verkoop van crypto automatiseert op vooraf ingestelde intervallen rond een vooraf ingesteld prijsbereik om trading grids te construeren.”

Binance klimt snel op de ladder van succes sinds het koos voor een regulator-vriendelijke aanpak. Maar ondanks Binance’s gecentraliseerde focus, blijft het regulatorische tegenwerking ontvangen van landen als China en Turkije. Op de laatste dag van 2021 kondigde de crypto-exchange platform de opschorting aan van C2C-handeldiensten voor gebruikers op het vasteland van China, terwijl het de verantwoordelijkheden overdroeg aan zijn geverifieerde partner, een C2C-handelsplatform genaamd Pexpay.

Samen met de Chinese autoriteiten leken ook de Turkse toezichthouders ontevreden met het verblijf van Binance op zijn grondgebied. In dezelfde week waarin Binance de C2C handel in China sloot, raakte de Turkse dochteronderneming van Binance, BN Teknologi, in de problemen ter waarde van 8 miljoen lira, wat neerkomt op ongeveer $751.314. De onderzoeksraad voor financiële misdrijven van het land (MASAK) beboette de lokale eenheid van Binance voor verschillende overtredingen van de nieuwe wetten van Turkije die vereisen dat crypto-exchanges gebruikersinformatie bijhouden voor belastingdoeleinden.

Wereldwijde expansie van Binance gaat door ondanks minimale terugslag van regelgeving

Hoewel het duidelijk is dat de regelgevers van weinig landen nog steeds ontevreden zijn over Binance, heeft de exchange toch zijn weg naar groei over de hele wereld gevolgd. Van het verkrijgen van in principe goedkeuring in Bahrein om zich te vestigen als een crypto-asset dienstverlener in het land tot de aankondiging van een nieuw partnerschap met Dubai World Trade Center Authority (DWTCA) om een crypto hub te bouwen, Binance doet het geweldig.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!