Crypto Nieuws

Binance sluit deal met Dubai World Trade Centre

Binance, ‘s werelds grootste crypto exchange, kondigde onlangs een partnerschap aan met de DWTCA (Dubai World Trading Centre Authority). De deal zal Binance zien samenwerken met de DWTCA om het plan van Dubai te stimuleren om een internationaal ecosysteem voor virtuele activa op te zetten.

Zodra het nieuws werd vrijgegeven, zochten handelaren naar een volledig overzicht van de Binance-exchange om de functionaliteiten ervan te begrijpen. De samenwerking zal de langetermijngroei van de regio ondersteunen met digitale innovatie.

Binance bracht een officiële tweet uit waarin de deal met de DWTCA werd aangekondigd. In de tweet stond dat de deal een kader zou voorbereiden voor de visie van het versnellen van de nieuwe hub van Global Virtual Assets. Bovendien verklaarde Binance dat de beurs van plan is om handelsplatforms en ondernemingen te helpen die Distributed Ledger Technology en blockchain-oplossingen bieden naast verschillende virtuele activa en valuta’s om een licentie te krijgen in Dubai.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, sprak een paar dagen geleden ook al over de ontwikkeling. Hoewel in Zhao’s tweet op 21 december slechts één werk stond – Dubai. De Dubai World Trading Centre Authority is een vrije zone in de VAE.

Terug in september, stemde de onderneming in met een infrastructuur waarmee het crypto-gerelateerde financiële transacties zou kunnen licentiëren en autoriseren. Dubai International Financial Centre is een andere vrije zone die zijn eerste fase van het kader heeft vrijgegeven dat digitale tokens reguleert.

Binance gelooft dat het plan van Dubai om een internationaal handelscentrum op te richten de wereldeconomie zal helpen. Daarom zou de beurs zijn ervaring en middelen aanbieden om hen te helpen bij het aangaan van wereldwijde regelgevers.

Binance heeft een tijdje te maken gehad met ernstige repercussies in meerdere regio’s, met verschillende verboden en boetes. Maar de laatste ontwikkeling zal ongetwijfeld helpen het momentum terug te winnen. Met landen als Polen, Japan, Canada, het Verenigd Koninkrijk en de VS die Binance in de steek laten, zou een deal met Dubai geweldig werken voor de exchange.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN