Ethereum koers

De raket moet nog gelanceerd worden voor Bitcoin, aldus analist

Een nauwlettend gevolgde crypto analist en handelaar is zijn grote prijsvoorspelling voor Bitcoin (BTC) in 2022 aan het updaten.

De pseudonieme analist bekend als TechDev verwachtte eerder een enorme blow-off top voor Bitcoin in eind 2021 of begin 2022, maar nu vertelt hij zijn 323.000 Twitter volgers dat een cyclus top voor BTC op een bepaald punt dit jaar aanstaande is.

Met behulp van two-week candles op een grafiek die logaritmische groeicurves en Fibonacci niveaus bevat, zegt TechDev dat een close boven het middelste niveau waarschijnlijk zal fungeren als de trigger om Bitcoin op een parabolische rally boven de $200.000 mark te sturen.

Techdev vertelde zijn volgers:

“Na meer onderzoek ben ik tot de overtuiging gekomen dat deze volgende (mogelijk laatste) impuls zal komen na een close van twee weken boven de cyclus 1.618, zoals ze altijd hebben gedaan.

Als dit gebeurt, kan dit een schatting van de tijdlijn opleveren, maar het doet er eerlijk gezegd niet toe, en ik ben niet van plan om me erop te concentreren.”

Image
Bron: Techdev/Twitter

Hoewel de analist bij Bitcoin nog steeds rekening houdt met cycli op basis van halvering, heeft hij geen exacte tijdlijn voor wanneer Bitcoin piekt. Volgens TechDev zal BTC eerdere cycli volgen door van het 1,472 Fibonacci-niveau – momenteel rond de 48.000 dollar – te lanceren in een laatste etappe die zich uitstrekt tot ver in de zes cijfers.

Techdev concludeerde:

“Sommigen geloven dat de cyclus al is afgelopen, sommigen geloven dat het topt in Q1, sommigen later, sommigen nooit.

Ik geloof in op data gebaseerde waarschijnlijkheid met ongeldigverklaringspunten, wat voor mij suggereert dat de top nog niet binnen is, maar het zal dit jaar zijn.”

Image
Bron: Techdev/Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN