Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers heeft waarschijnlijk zijn bodem al bereikt, aldus analist

De bekende cryptocurrency-analist Benjamin Cowen heeft in een recente video aan zijn ruim 670.000 abonnees aangegeven dat er een goede kans is dat de Bitcoin koers al een bodem heeft gevonden, ondanks dat de koningsmunt nog steeds bearish prijsactie laat zien.

Cowen begon met aangeven dat de prijs van Bitcoin in andere activa dan de Amerikaanse dollar soms meer kan onthullen. In plaats van naar Bitcoin te kijken in termen van Amerikaanse dollars, kijkt de analist naar de prijs van BTC op de aandelenmarkt met behulp van de S&P 500. Volgens Cowen heeft Bitcoin al kritieke steun gekregen wanneer het wordt gekoppeld aan de S&P 500. Hij zei het volgende:

“Maar als je kijkt naar Bitcoin gedeeld door de aandelenmarkt, dan testen we die niveaus eigenlijk. We testen eigenlijk al de niveaus die we in september hebben getest. Dus sommige mensen zitten hier te wachten om te zeggen: ‘Oké, we moeten terug naar dit niveau’, en je zou gelijk kunnen hebben. Het is zeker mogelijk om terug te gaan naar $40.000. Het is zeker mogelijk om terug te gaan naar $42.000.

Alles is mogelijk met beleggen in het algemeen. Alle modellen zijn fout. Sommige zijn nuttig, ik heb geen idee wat er morgen gaat gebeuren. Bitcoin kan morgen naar $40.000 gaan en morgen naar $55.000. Wat interessant is aan deze analyse, is dat we feitelijk de niveaus testen die we [in september] hadden.”

Cowen wees erop dat wanneer de aandelenmarkt wordt gedeeld door de M2-geldhoeveelheid, deze zijwaarts lijkt te handelen in plaats van in een rechte opwaartse lijn. Volgens hetzelfde principe zei de crypto-analist dat Bitcoin als ondergewaardeerd zou kunnen worden beschouwd en toe was aan een nieuwe opwaartse trend:

“Met al dit geld dat wordt gedrukt en inflatie, en het idee dat aandelen misschien niet per se meer waard zijn omdat ze fundamenteel meer zijn, maar misschien is de Amerikaanse dollar minder waard, zou dit een maatstaf kunnen zijn voor een soort inflatie en hoe we kunnen relateren aan Bitcoin en op de basis hiervan zeggen … Bitcoin test waar we in september waren.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN