Deze altcoins

Polygon (MATIC) maakt zich klaar voor een stijging, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist Justin Bennett heeft in een recente video op YouTube een diepgaande analyse van Polygon (MATIC) uitgevoerd, een schaaloplossing die is ontworpen om de grootschalige acceptatie van gedecentraliseerde apps op de Ethereum-blockchain mogelijk te maken.

Bennett is van mening dat $2,70 een belangrijke barrière is voor MATIC die, als deze wordt overschreden, de altcoin naar nieuwe all-time highs zou kunnen sturen:

“Het is vrij natuurlijk om aan te nemen dat als MATIC de komende weken boven de $2,70 kan komen, boven dit gebied kan breken, het waarschijnlijk weerstand zal vinden hier aan de bovenkant van dit kanaal. Of dat nu rond de $4,00 of misschien $4,70 is, dit niveau hier, dat hangt allemaal af van wanneer MATIC dat niveau zal testen.

Enthoud altijd dat: markten houden van symmetrie. En dat is de reden waarom kanalen op gelijke afstand zoals deze zo goed werken. Als MATIC boven $2,70 komt, een dagelijkse afsluiting boven deze [$2,70], wordt dat ondersteuning, en dan zal de weerstand hier op dit niveau [ongeveer $4,00] stijgen, evenals dat $4,70-teken.

Dat is hoe ik een uitbraakscenario zou spelen. Wacht op de dagelijkse afsluiting boven $2,70 en richt je vervolgens op de top van dat kanaal ergens tussen $4,00 en $4,70.”

Op het moment van schrijven is MATIC met ongeveer 3,5% gestegen en staat op $2,61. Minder dan twee weken geleden handelde de altcoin voor slechts $1,75. Dit betekent dat een prijs van $4,00 per MATIC zou een stijging van meer dan 50% betekenen ten opzichte van de huidige prijs, en $4,70 zou wijzen op een stijging van 80%. Bennett gaf echter verschillende mogelijke scenario’s voor MATIC aan:

“We halen de komende dagen een slot boven de $2,70, draaien dit gebied om naar ondersteuning en gaan dan omhoog … of we krijgen eerst een lagere rotatie, in welk geval we kijken naar dit ondersteuningsgebied van $2,00 hier om ondersteuning te bieden en ga dan terug naar dit gebied [$2,60- $2,70].

De enige reden dat een doorbraak boven $2,70 gaat werken, is omdat de markt hogere toppen en hogere bodems heeft gemaakt. Als we hier een verandering in zien, is dit hele idee niet meer. Als het onder de $1,70 komt, dan is dit hele idee van tafel.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN