Polkadot koers analyse

Nederlandse analist voorspelt stijging voor Terra (LUNA)

De bekendste Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in een recentelijke strategiesessie op YouTube aangegeven dat hij onder de indruk is van de kracht van Terra (LUNA) en heeft uitgestippeld wat de munt qua prijs in petto heeft in het nieuwe jaar. Hij zei het volgende:

“LUNA is op dit moment één van de sterkste troeven in de cryptocurrency-markten. Niet alleen LUNA maar ook AVAX [Avalanche] doet het super. MATIC [Polygon] doet het geweldig. Al die laag-1’s en projecten die vergelijkbaar zijn met layer-1 doen het geweldig en tonen kracht, terwijl Bitcoin over het algemeen zwakte vertoont.”

De handelaar keek vervolgens eerst naar waar Terra momenteel staat in de huidige marktcyclus, voordat hij een voorspelling deed voor de volgende stap omhoog van de Ethereum-concurrent:

“Als we naar de prijsactie kijken, kunnen we zeggen: ‘Oké, Terra/LUNA versnelt al behoorlijk snel. Waar staat het in de huidige cyclus?’

Hoogstwaarschijnlijk zitten we ergens in de fase van de vorige run [in februari 2021]. Zo’n consoliderende periode zou zeer vergelijkbaar moeten zijn met de prijsactie die we gaan maken, of wat we op dit moment zien, waarin de prijs voortdurend nog meer naar boven geduwd wordt.”

Tijdens de consolidatie van februari 2021 handelde LUNA tussen $5 en $8 voordat het in maart omhoogschoot naar $22. Een vergelijkbare situatie zou volgens Van de Poppe de munt richting de volgende niveaus kunnen duwen:

“Als we zo’n corrigerende periode afmaken, kunnen we kijken naar een Fibonacci-extensie, die we kunnen afleiden uit de vorige low en vorige high, waarin we ons op twee niveaus kunnen richten … $125 en we kunnen $200 richten, als de volgende impulsgolven, op basis van de Fibonacci extension, zolang de trend omhoog blijft. Als dat het geval is, zouden we deze run kunnen zien.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN