Ethereum koers

Analist kijkt op lange termijn positief naar Ethereum

Crypto analist en handelaar Benjamin Cowen onthult wat hij denkt dat in het verschiet ligt voor Ethereum (ETH) op weg naar 2022.

In een nieuwe strategiesessie vertelt Cowen zijn 663.000 YouTube-abonnees dat Ethereum zich voor het grootste deel van 2021 in een consolidatiefase heeft bevonden.

Om een idee te krijgen van wat er nu zou kunnen gebeuren voor ETH, kijkt de analist naar eerdere consolidatiefases in 2016 en 2017, die beide voorafgingen aan enorme uitbraken naar de bovenkant. Cowen zegt dat een of andere combinatie van deze twee fases Ethereum vandaag waarschijnlijk te wachten staat.

“Wat ik denk is dat het waarschijnlijk niet een van de twee zal zijn. Het zou een mix van de twee kunnen zijn. Misschien doen we iets in het midden en breken we uit. Ik weet het niet precies, maar ik zou verwachten dat Ethereum in 2022 all-time highs neerzet en mogelijk doorgaat tot in 2023, maar ik denk dat het zeer speculatief is om daar op dit moment op te rekenen.”

Cowen merkt op dat Ethereum’s huidige consolidatiefase vergelijkbaar is met 2016 in die zin dat het binnen een venster van 2x blijft hangen. Terwijl ETH in 2016 schommelde tussen $8 en $16, schommelt het nu al voor het grootste deel van 2021 tussen $2.000 en $4.000.

De analist zegt dat Ethereum’s consolidatie tot medio 2022 zou kunnen duren, maar dat een uitbraak het waarschijnlijke eindresultaat zal zijn.

“De truc is dat dit niet eeuwig door kan gaan zonder uiteindelijk in een bear market terecht te komen. Ik kan me dus voorstellen dat we een opwaartse beweging krijgen. Ik weet niet hoe hoog het zal gaan. Ik zou verwachten dat $10.000 een redelijk doel is. We zouden zelfs tot $20.000 kunnen gaan. Het is moeilijk om te weten… Ik denk dat we een tijdje zijwaarts zullen blijven bewegen, vooral omdat de Bitcoin er momenteel wat zwak uitziet.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN