Dit zou voor massale acceptatie kunnen zorgen, aldus Raoul Pal

Raoul Pal, macro investeerder en CEO van Real Vision, noemt één belangrijke factor die de massale acceptatie van cryptocurrencies door consumenten kan stimuleren.

In een nieuw interview gestreamd op Real Vision, gaf de voormalige directeur van Goldman Sachs aan dat massale acceptatie door de consument zal plaatsvinden wanneer mensen niet meer denken aan het kopen van cryptocurrencies als een investering. Hij zei het volgende:

“Je denkt gewoon dat ik hier deel van wil uitmaken. Ik wil meedoen, en misschien krijg ik de tokens gratis, misschien koop ik sommige van deze tokens, misschien kosten ze me $10 … Laten we zeggen dat Lady Gaga’s gemeenschap, Little Monsters, in het begin tokenized was. Het zou voor een periode van een kleine groep naar de grootste muziekgroep ter wereld zijn gegaan. Stelt u zich eens voor hoe rijkdom voor iedereen geldt. Dus als u nu 20 miljoen hondsdolle fans heeft die tokens in uw netwerk hebben, waarom heeft u dan ooit nog een marketingbudget nodig?”

Pal zegt ook dat “er niets is veranderd” ondanks de recente bearish prijsactie van de cryptomarkt. Hij is nog steeds op de lange termijn optimistisch over cryptocurrencies:

“Ik ben ook verbaasd over hoe traag het is geweest en hoe schokkerig het einde van het jaar was. Ik denk dat het te maken heeft met de bestedingen van consumentengoederen, een beetje het aflopende gedoe. Dat is het eigenlijk, en ik denk dat veel institutionele beleggers zullen wachten tot volgend kwartaal. We weten allemaal dat het komt. Ook belastingverkopen en hedgefondsen die hun boeken voor het einde van het jaar rechtzetten.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!