Bitcoin kelderde met 20% per dag, maar mensen verdienden nog steeds meer dan 2000% ROI

De cryptocurrency-markt heeft de laatste tijd gevochten tegen een gevaarlijke tyfoon. Bitcoin (BTC) opende de dag op 4 december tegen de prijs van $53.611, maar daalde tot $42.038, een daling van meer dan 20%. Met andere woorden, als Bitcoin op de spotmarkt gekocht had tegen een prijs van $53.611, waren uw activa binnen één dag met 20% gekrompen.

Er zijn echter nog steeds mensen op de markt die van deze sprong hebben geprofiteerd om meer dan 2000% ROI te verdienen. Hoe hebben ze dit gedaan? Als u het antwoord wilt weten, moet u een van de meest populaire investeringsmethoden van dit moment begrijpen: 100 keer leveraged futures trading cryptocurrency.

Wat is het verschil tussen spot en leverage?

De traditionele spot kan alleen opkopen en wachten op de stijging om winst te maken. Met 100 keer leveraged futures-handel, kunt u ofwel omhoog kopen (long gaan) of omlaag kopen (short gaan), wat betekent dat u winst kunt nemen, of de markt nu stijgt of daalt. Bovendien heeft u een hefboomwerking van 100x om uw winst te vergroten.

Hoe 100x hefboomwerking werkt?

Met 100x hefboomwerking kunnen handelaren 1 BTC investeren om een ​​positie te openen met een waarde van 100 BTC door long te gaan (voorspellende dat BTC-prijs zal stijgen) of short te gaan (voorspellende dat BTC-prijs zal dalen). Als we 1 BTC gebruiken om een ​​kort eeuwigdurend contract te openen tegen de prijs van $53.600 en het te sluiten wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $42.000, is onze winst ($53.600 – $42.000) * 100 BTC / $42.000 – 27,6 BTC, wat de ROI van 2760% oplevert.

Aanbevolen 100x hefboomwerkingsplatform

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x hefboomwerking in futures aanbiedt op verschillende handelsparen: BTC, ETH, ADA, Doge, XRP, enz. Bexplus vereist geen KYC en is populair bij meer dan 800K handelaren uit meer dan 200 landen/regio’s. Bovendien is het platform veilig om te worden geaccrediteerd door MSB (Money Services Business).

Andere opmerkelijke voordelen:

100% stortingsbonus

Bexplus biedt 100% bonus voor elke storting, waarmee je grotere posities kunt openen en meer winst kunt maken. Stort 1 BTC en u krijgt 2 BTC op uw account bijgeschreven. Elke gebruiker kan tot 10 BTC krijgen voor elke storting. (Bonussen zijn niet opneembaar, maar de met de bonus behaalde winst kan wel worden opgenomen).

Bexplus BTC-portemonnee

Wanneer u niet handelt, kunt u uw Bitcoin overzetten naar de rentedragende portemonnee en genieten van tot wel 21% rente op jaarbasis zonder enig risico, wat ongetwijfeld één van de meest winstgevende tarieven in de branche is.

Een demo-account met 10 BTC

Een demo-account met 10 aanvulbare BTC aangeboden door Bexplus kan u helpen om beter vertrouwd te raken met handelen met hefboomwerking en oefenen met handelen zonder risico’s te nemen. U kunt ook leren de markt te analyseren en de toolkit te gebruiken met het demo-account.

24/7 opname en 24/7 klantenondersteuning

U kunt op elk gewenst moment een opnameverzoek indienen en uw stortingen binnen 30 minuten tijdens werkuren terugkrijgen. Neem bij problemen contact op met de klantenservice via verschillende kanalen, zoals e-mail en livechat.

Applicatie voor de mobiele telefoon

Met de Bexplus-app kun je je account beheren en overal en altijd handelen. Het integreert ook andere tools zoals realtime grafieken, nieuwswaarschuwingen, enz., die uw capabele assistenten zijn bij het handelen. Download de Bexplus APP in de Apple Store en Google Play.

Registreer u op Bexplus en ontvang nu een 100% stortingsbonus.

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!