Wat is AMLD5

Bitvavo wint prijs voor “Populairste Website” van 2021

De grootste en bekendste cryptocurrency-exchange van Nederland, Bitvavo, heeft de prijs voor “Populairste Website” gewonnen in de financiële categorie tijdens de Website van het Jaar 2021-uitreiking. Deze prijs wordt gegeven aan de kandidaat met de meeste stemmen binnen een specifieke categorie. Bitvavo was genomineerd in de financiële categorie, naast andere belangrijke branchegenoten zoals ABN Amro, Rabobank, Klarna en Mollie.

De Website van het Jaar is de grootste online publieksprijs en wordt al sinds 2000 georganiseerd. Er zijn prijzen voor de beste en de populairste website. Grote namen die in eerdere edities een award hebben gewonnen zijn onder andere Jumbo, Apple, Google, YouTube en ABN Amro. De winst van Bitvavo is extra bijzonder omdat het de eerste keer in de geschiedenis van Website van het Jaar is dat een cryptocurrency exchange was genomineerd in een van de categorieën. Het is dan ook geen verrassing dat het bedrijf erg blij was met het ontvangen van de prijs. Zo gaf Willem Jan Rutgers, Head of Marketing bij Bitvavo, het volgende aan:

Heb je overigens nog geen account op Bitvavo? Klik dan hier om je aan te melden bij de beste crypto broker van Nederland!

“We zijn enorm trots en blij dat we worden gezien als de populairste website in de financiële categorie. Dat we in het eerste jaar dat we genomineerd zijn meteen de meeste stemmen binnenhalen, geeft blijk van de steun die we hebben in de Nederlandse markt en hoe gepassioneerd Bitvavo’s crypto-community is. Bitvavo en cryptocurrency winnen enorm aan populariteit en deze prijs laat zien dat we in dezelfde categorieën mee kunnen als traditionele financiële spelers.”

Bitvavo is een gereguleerde Nederlandse exchange voor digitale valuta die snel groeit in de rest van Europa. Bitvavo is er met zijn website op gericht om het onboardingsproces voor nieuwe investeerders zo intuïtief en eenvoudig mogelijk maken. Hierdoor krijgt iedereen de kans om zijn of haar financiële potentieel maximaal te benutten. De beurs heeft momenteel meer dan 1 miljoen klanten en biedt zowel beginnende als ervaren handelaren de mogelijkheid om meer dan 150 digitale activa te kopen, verkopen en bewaren tegen lage en transparante prijzen.

Dit is echter niet de eerste prijs die het platform in de wacht heeft weten te slepen dit jaar. Zo werd het eerder dit jaar ook uitgeroepen als de “Beste Crypto Broker” tijdens de jaarlijkse CashCow Awards, die op 15 oktober tijdens de Beleggers Fair 2021 uitgereikt werd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN