Bitvavo uitgeroepen als “Beste Crypto Broker”

Bitvavo, de toonaangevende cryptocurrency broker in Nederland, werd uitgeroepen als de “Beste Crypto Broker” tijdens de jaarlijkse CashCow Awards, die op 15 oktober tijdens de Beleggers Fair 2021 uitgereikt werd.

Bitvavo heeft de prijs gewonnen op basis van stemmen van het publiek, wat aantoont dat het bedrijf erg populair is geworden onder gebruikers. In het afgelopen jaar heeft Bitvavo zijn team dan ook verder uitgebreid om zijn positie als marktleider in Nederland en als een van Europa’s populairste exchanges te verstevigen. 

In reactie op de uitreiking van de prijs, reageerde Willem Jan Rutgers, Head of Marketing bij Bitvavo, als volgt:

“We willen vooral onze gebruikers bedanken die op ons gestemd hebben en waardoor wij deze prijs hebben gewonnen. De steun en erkenning die we voelen voor het veilig, betrouwbaar en toegankelijk maken van digitale valuta, wordt gewaardeerd door het gehele team. Het afgelopen jaar is onze branche enorm hard gegroeid en we zien de populariteit in cryptocurrency flink toenemen. Investeerders wereldwijd zien cryptocurrency als nieuwe asset class en de markt wordt in alle opzichten steeds volwassener. Deze erkenning van CashCow is slechts het begin van wat we hopen te bereiken in de markt. We hebben veel ambitieuze plannen om ons platform verder te ontwikkelen en te verbeteren in 2022.”

Heb je overigens nog geen account op Bitvavo? Klik dan hier om je aan te melden bij de beste crypto broker van Nederland!

Bitvavo werd onlangs ook genomineerd voor de “Website van het Jaar”-awards in de categorie financiële diensten, wat volgens het bedrijf “een kantelpunt voor de digitale activa-industrie symboliseert”. Het is namelijk de eerste keer dat een website gericht op cryptocurrency is genomineerd in de financiële categorie, tussen allerlei grote financiële spelers. 

Bovendien is Bitvavo, als teken van hun groei in 2021, genomineerd voor de categorie ‘Rising Star’ bij de 2021 Deloitte Technology Fast 50 Awards. De winnaars van deze award zullen echter later dit jaar pas bekend gemaakt worden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!