Ripple nieuws

XRP maakt zich klaar voor flinke stijging, aldus Michaël van de Poppe

Wellicht wel de grootste cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in een recente video aangegeven dat de bekende cryptocurrency XRP volgend jaar flink kan gaan stijgen in prijs. Hij analyseerde wat XRP volgend jaar prijstechnisch in petto heeft.

XRP handelt op $0,83 op het moment van schrijven en is in de afgelopen twee dagen met 3,77% gestegen. De op zeven na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is echter met bijna 40% gedaald praktisch ten opzichte van zijn 30-daagse hoogtepunt van $1,35.

In de video vertelde Van de Poppe zijn 153.000 YouTube-abonnees dat hij kijkt naar het prijsgebied tussen $0,81 en $0,97. Als de native cryptocurrency van het in San Francisco gevestigde blockchain-bedrijf Ripple die niveaus kan vasthouden, stelt het XRP in staat om een ​​sterke rally van 140% te ontketenen. Hij zei het volgende:

“Als deze standhouden, krijgen we hoogstwaarschijnlijk een scenario als dit; een rally naar $2,00, waarin we beginnen te breken, en dit zijn de triggers hier ($0,90, $1,00 en $1,20). Dan zullen we een verticale beweging krijgen.”

Van gebruikt Van de Poppe een Fibonacci expansion tool om de volgende targets te identificeren; $2,87 en $4,33 zijn. Als XRP het pad van Van de Poppe gaat volgen, dan kan de altcoin mogelijk meer dan 420% stijgen ten opzichte van de huidige koers.

De analist merkte tevens in de comments van zijn YouTube-video op dat hij die prijsvoorspellingen deed voordat de waarde van XRP in weekend crashte. Hij gaf echter aan dit zijn voorspelling niet heeft veranderd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN