Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers is onstuimig, maar is een beweging naar $65.000 mogelijk?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De afgelopen dagen hebben we weer wat groene cijfers gezien bij de Bitcoin koers en is de markt zo’n 11% gestegen. Hoewel dat positief lijkt hebben we in feite prijstechnisch nog niks bijzonders gedaan. Ik ga vandaag dieper hierop in en breng de verschillende scenario’s in beeld.

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek is er nog altijd geen twijfel over mogelijk. We zijn hartstikke bullish tot het tegendeel wordt bewezen. We maken higher highs en higher lows en hebben recentelijk een nieuwe (all time) high gecreëerd. Het enige wat we willen vasthouden om de lange termijn bullish thesis in stand te houden is de dagelijkse support zone rond de $47.200 tot aan de $43.100. Zo lang de Bitcoin koers dat weet vast te houden kunnen we niets anders doen dan omhoog kijken.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Op de daggrafiek ziet de Bitcoin koers er onzekerder uit. We hebben recentelijk de low (helemaal links) opgehaald en de stoplosses zijn daar nu dus weg. Alle liquiditeit die nog openstaat zit aan de bovenkant. Die vormen van openstaande liquiditeit werken over het algemeen als een magneet binnen de markt en dus is het meest logische wat er nu kan gebeuren dat we verder omhoog gaan bewegen. Toch lijken we dat vooralsnog niet doen en blijven we vooral hangen. Of dit komt door de onrust in de traditionele markten of dat Bitcoin gewoonweg zelf te zwak is moeilijk in te schatten. Wel is het zaak om voorzichtig te blijven en niet teveel exposure op te bouwen.

Al met al, als we toch die beweging omhoog gaan maken verwacht ik dat we in vrij rap tempo richting de $63.000-$65.000 gaan bewegen. Dit is een 3-Dagelijkse resistance zone en is ontzettend belangrijk. Komen we daar voorbij ga ik ervanuit dat we naar een nieuwe all time high gaan bewegen. Wijzen we dat af komt het scenario in beeld dat we mogelijk richting die $47.200 kunnen gaan bewegen.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Op de 4-uur-grafiek is goed te zien dat we in een range bewegen. De range low ligt op de $55.600, het midden van de range op $57.733 en de bovenkant van de range ligt op $59.866. Zo lang we hiertussen blijven bewegen is er niet zo gek veel aan de hand en is het meest waarschijnlijke scenario omhoog. Mochten we de range gaan verlaten en dus een 4-uur-candleclose onder $55.600 zetten acht ik de kans zeer groot dat we de $47.200 regionen gaan opzoeken. Dus dat is iets wat we absoluut niet willen zien.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, momenteel laten we vrij onrustige prijsactie zien. Zorg dat je binnen die prijsactie niet teveel gaat traden, want dat is momenteel bijna niet te doen. Wacht rustig aan de zijlijn en wacht totdat de markt een duidelijker signaal afgeeft voor welke richting we op gaan bewegen. De range low op $55.600 is zeer belangrijk dus houd die goed in de gaten.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN